Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Domyślnie

A jak się walnę w kostkę o łóżko i krzyknę: aj się z***m to też mnie pozwą?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    jakoś nie odlalazłem informacji: czy wpłynął wniosek od prawników Appla czy to jest tylko w artykule? Bo może się nagle okazać, że ta informacja wypłynęła (tak z cichapęk i cichaczem) z działu marketingu delikatesów. Reklama w całej prasie aż miło.
    Bo ja naprzykład do dzisiaj o nich nawet nie słyszałem.
    I to jest możliwe, nikomu nie można ufać w dzisiejszych czasach, media kłamią, a w sąsiadujących ze sobą parafialnych kościołach mówią co innego
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

jakoś nie odlalazłem informacji: czy wpłynął wniosek od prawników Appla czy to jest tylko w artykule? Bo może się nagle okazać, że ta informacja wypłynęła (tak z cichapęk i cichaczem) z działu marketingu delikatesów. Reklama w całej prasie aż miło.
    A niby gdzie miałyby być informacje, że do Urzędu Patentowego wpływają jakiekolwiek wnioski o unieważnianie np. znaku towarowego?

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    A gdzież polski supermarket internetowy cośkolwiek skopiował? Jakaś nadgorliwa papuga odkryła, że adres a.pl mógłby komuś w pijanym widzie skojarzyć się z koncernem z Cupertino. Kompletnie nie ta branża, nie ta stylistyka, wreszcie i (przede wszystkim!) nie ta fonetyka, pozew jest tak piramidalnie z d... wyjęty i oderwany, jakby złożył go jakiś niedorozwój.

Nie mam nic przeciwko gnębieniu szajsungów i inszych hapeków, ale co to do cholery ma wspólnego z tym przypadkiem?
    Albo jakiś spec od marketingu wpadł na pomysł. Siejemy ploteczkę, prawniczyna z kancelarii przyklepie, hejterzy się*nakręcą i wypozycjonują stronkę a.pl jak się patrzy.

Jak widać wyszło im to całkiem, całkiem... prawie na każdym forum ktoś dał się złapać i nakręcił spiralkę...
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

Szkoda że niektórzy mądrzy tutaj popierają zidiociałą markę baranów z USA, którzy myślą że odkryli świat i są supernowocześni,
    a ich produkty są takie same jak innych, tylko opakowane w papke jablka.

A już to że kłocili się o zaokrąglony ekran (że to ich patent)
    a nie kwadratowy to ten co to wymyślił powinien sobie palnąć w łeb na widoku publicznym.

Moja Nokia też ma kwadratowy.

I poza tym tu nie chodzi o a.pl tylko fresh24.pl

Poza tym jak się robi szmelc którego ludzie nie chcą kupować, to trzeba się chwytać chwytów poniżej pasa żeby móc swoje produkty sprzedawać.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 11-09-2012 o 23:12 Powód: orto.
    Rudym ludziom nie można ufać, rudzi to krętacze.
    A, łysemu też nie można ufać, bo może być rudy.

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sibelio Zobacz posta
    Szkoda że niektózy mądrzy tutaj popierają zidiociałą markę baranów z USA, którzy myślą że odkryli świat i są supernowocześni,
    a ich produkty sątakie same jak innych, tylko opakowane w papke jablka.

A już to że kłocili się o zaokrąglony ekran (że to ich patent)
    a nie kwadratowy to ten co to wymyślił powinien sobie palnąć w łeb na widoku publicznym.

Moja Nokia też ma kwadratowy.

I poza tym tu nie chodzi o a.pl tylko fresh24.pl

Poza tym jak się robi szmelc którego ludzie nie chcą kupować, to trzeba się chwytać chwytów poniżej pasa żeby móc swoje produkty sprzedawać.
    Błysnąłeś. Brawo.
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

Domyślnie

Bardzo słuszna konkluzja całego tego zamieszania.

Domyślnie

Strach zjesc jablko....
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Wg mnie jabole nie mają szans z azjatami. Kwestia czasu, krótkiego.
    Poza doskonałym marketingiem nic specjalnego nie mają do zaoferowania.
    nic...

Domyślnie

Jako, że premiera IP5 już się odbyła, czekamy na obiecywany pozew Chińczyków
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów