prosze tu jest "żywy model"
http://www.ubergizmo.com/2012/09/hp-spectre-one/ wiecej zdjęć
Szukaj
prosze tu jest "żywy model"
http://www.ubergizmo.com/2012/09/hp-spectre-one/ wiecej zdjęć
A gdzież polski supermarket internetowy cośkolwiek skopiował? Jakaś nadgorliwa papuga odkryła, że adres a.pl mógłby komuś w pijanym widzie skojarzyć się z koncernem z Cupertino. Kompletnie nie ta branża, nie ta stylistyka, wreszcie i (przede wszystkim!) nie ta fonetyka, pozew jest tak piramidalnie z d... wyjęty i oderwany, jakby złożył go jakiś niedorozwój.
Nie mam nic przeciwko gnębieniu szajsungów i inszych hapeków, ale co to do cholery ma wspólnego z tym przypadkiem?
jakoś nie odnalazłem informacji: czy wpłynął wniosek od prawników Appla czy to jest tylko w artykule? Bo może się nagle okazać, że ta informacja wypłynęła (tak scichapęk i cichaczem) z działu marketingu delikatesów. Reklama w całej prasie aż miło.
Bo ja naprzykład do dzisiaj o nich nawet nie słyszałem.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 11-09-2012 o 23:13 Powód: orto.
Albo jakiś spec od marketingu wpadł na pomysł. Siejemy ploteczkę, prawniczyna z kancelarii przyklepie, hejterzy się*nakręcą i wypozycjonują stronkę a.pl jak się patrzy.
Jak widać wyszło im to całkiem, całkiem... prawie na każdym forum ktoś dał się złapać i nakręcił spiralkę...
Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.
Łomatko, znowu będziecie się teraz nad Applem znęcać. Ewidentnie jakaś papuga chciała wyrobić normę i tak leci po nazwach, wysyłając wszystkim pozwy po kolei, kto spełnia jakieś minimalne kryteria, bez jakiegokolwiek przyglądania się czemukolwiek. Nie zdziwiłbym się, gdyby to jakiś automat wyszukiwał... Jak dla mnie to taki pozew powinien być zlany ciepłym moczem i tyle... I koniec tematu. Absolutny brak podstaw do jakichkolwiek roszczeń ze strony Apple'a
Hilti próbowało kiedyś opatentować czerwony kolor obudów swoich narzędzi, ale zostali wysłani na drzewo... tyle, że to było parę lat temu.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Skontaktuj się z nami