bardziej pop.......ni niż Amerykańska Akademia Sztuki i Wiedzy Filmowej z ich manią ścigania wszelakich Oscarów
Szukaj
bardziej pop.......ni niż Amerykańska Akademia Sztuki i Wiedzy Filmowej z ich manią ścigania wszelakich Oscarów
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
Dużą kasa to i sentymentów mało. Na dzień dzisiejszy Apple jest warte 621mld $ i ta bańka nie pęknie, dopóki kolejne produkty będą notowały rekordy sprzedaży. Za rogiem jest jeszcze kolejny produkt - telewizor od Apple, oczywiście wynaleziony na nowo![]()
flickr / Rolleicord, Canon
"W 1985 r. wskutek konfliktu z Johnem Sculleyem zmuszony do odejścia z Apple. Założył firmę NeXT."
"Apple wykupiło NeXT w 1996 r. za 402 miliony USD, sprowadzając Jobsa z powrotem do macierzystej firmy, która znajdowała się w kiepskiej sytuacji finansowej. W 1997 r. został on prezesem Apple"
Tak więc historia pokazuje, że Apple bez Jobsa może szybko wiele stracić.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Raz wniosek był bezzasadny, będzie i drugi, trzeci, ...... aż się delikatesy wykończą. Popieram Czornego z wnioskiem o zawracanie tyłka.
d200 z bandingiem i jakieś tam różne winietujące szkiełka z aberacjami i dystorsjami...
Swego czasu podobną "zagwozdkę" miał Microsoft z gościem, który nazywał się Mike Rowe i zarejestrował sobie domenę MikeRoweSoft. http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_vs._MikeRoweSoft
Kuba, ale sąd USA wyda inny wyrok, który domyślnie jest obowiązujący na terenie całego świata...
Niech Apple (dział prawny) trzepie kogo sie da. Jakoś ciężko mi zrozumieć czemu wszyscy nagle tylko kopiują rozwiązania wymyślone przez Apple a nikomu sie nie chce wymyślić nic nowego. Tandetne próby upodobnienia sie do designu Apple czasami sprawiają mnie o mdłości. Każda firma ma kase na R&D a wydaje mi się, że projektanci chyba nic tam nie robią...
A oto żenujący przykład próby zrobienia konkurencji dla iMac z połączenia Air z monitorem i odbitki klawiatury z gładzikiem (masakra)
jasne... a.pl zapewne chciał skorzystać z popularności Apple.
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
Znajdz mi potwierdzona plotke o tym modelu HP, osobiscie nie trawie HP, wrecz mam do nich awersje, choc w pracy tylko na nich pracuje, to jakos nei wierze, ze zrobili takie cos, bo wyglada mi to na taki komputer jak wizje iPhonea 5 z tamtego roku z laserowa klawiatura
Ciekawe czy maja w ofercie "Tur"a albo "Byk"a![]()
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami