Close

Strona 5 z 55 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 542

Domyślnie

To dopiero pierwsze dziecko FF w kompakcie, wiec wszystko w swoim czasie, bedzie tez FF z zoomem... ciekawe tylko kiedy..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Kompakt FF z zoomem? Ani to małe, ani dobre. Sony juz wypuszczalo kiedys "killery" jak F828 czy R1 ... i niby do trzech razy sztuka, ale nie chce mi sie wierzyc ze nie wyciagneli wnioskow.

Domyślnie

Mekano, zobacz sobie jak wyglądał R1 (a to był tylko APS-C). Chciałabyś coś takiego zamiast?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Zrobia.. klienci tez sie znajda..
    a ja nic innego nie potrzebuje, jak Nex.. + (jeszcze Nikon..)
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

GL
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Jestem hipsterem bo zrobiłem zdjęcie paska jaki mi brat wydziergał, czy jestem hipsterem bo mam x100?
    Trochę Was chyba panowie ponosi... nie rozumiem czemu się tak podniecacie zwyczajnymi narzędziami...
    Jakbyś nie był hipsterem, to byś się nie obruszał

A co do plotki, to patrząc na ten aparat nie widzę grupy docelowej. Wyglądem i nazwą nie ujmie hipsterów, rozmiarami i ceną nie ujmie amatorów, brakiem wymiennej optyki nie ujmie onanistów, brakiem wizjera nie ujmie fotografów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Gniadek Zobacz posta
    A co do plotki, to patrząc na ten aparat nie widzę grupy docelowej. Wyglądem i nazwą nie ujmie hipsterów, rozmiarami i ceną nie ujmie amatorów, brakiem wymiennej optyki nie ujmie onanistów, brakiem wizjera nie ujmie fotografów.
    Mam identyczne wrażenie, niestety.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Mekano, zobacz sobie jak wyglądał R1 (a to był tylko APS-C). Chciałabyś coś takiego zamiast?
    ja właśnie czekam na R2 - mam od początku zrobione grubo ponad 200 tyś fotek, bez zająknięcia, w czasie deszczu, śniegu, pyłu nawet go nie chowam do torby, obiektyw bez najmniejszego luzu (a patrzę się na mojego nikkora 18-200, którego mam dużo krócej i dużo mniej go używam to przy sonówce już złom), cisza i jeszcze raz cisza, robisz gdzie chcesz i tak tego nikt nie usłyszy (czego już inne bezlusterkowce nie posiadają - niestety), aku na ponad 2000 fotek (po co ja kupowałem dodatkowe ?) synchronizacja lampy do 1/2000 sek (zewnętrznej i wewnętrznej), górny wyświetlacz (umiejscowienie bajka) tylna ścianka na klawisze funkcyjne, foto z żaby bezstresowe, guziki od kurtki go nie rysują, i można sobie zrobić autoportret , ogniskowa 24-120 w 95% dla mnie całkowicie wystarczająca (24mm f 2,, choć ma i wspólną cechę z nikonem - gumy na gripie odpadły - czy na pewno ten aparat robił sony ?
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Jeśli o mnie chodzi, to 35mm jest moją koronną ogniskową. Zajsik kusi jak rozchylone uda nierządnicy babilońskiej. Nikłość gabarytów zdaje się być lepsza niźli w moim 5n. Wizjer mi powiewa, zresztą mając sanki i raptem jedną obgniskową wizjer zawsze można dopiąć - najbardziej bajeczny wizjer świata to zewnętrzny wizjer do mojej 50-tki systemu Mamiya 7.

Nie podoba mi się*tylko cena...

GL
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogdi64 Zobacz posta
    ja właśnie czekam na R2 - mam od początku zrobione grubo ponad 200 tyś fotek, bez zająknięcia, w czasie deszczu, śniegu, pyłu nawet go nie chowam do torby, obiektyw bez najmniejszego luzu (a patrzę się na mojego nikkora 18-200, którego mam dużo krócej i dużo mniej go używam to przy sonówce już złom), cisza i jeszcze raz cisza, robisz gdzie chcesz i tak tego nikt nie usłyszy (czego już inne bezlusterkowce nie posiadają - niestety), aku na ponad 2000 fotek (po co ja kupowałem dodatkowe ?) synchronizacja lampy do 1/2000 sek (zewnętrznej i wewnętrznej), górny wyświetlacz (umiejscowienie bajka) tylna ścianka na klawisze funkcyjne, foto z żaby bezstresowe, guziki od kurtki go nie rysują, i można sobie zrobić autoportret , ogniskowa 24-120 w 95% dla mnie całkowicie wystarczająca (24mm f 2,, choć ma i wspólną cechę z nikonem - gumy na gripie odpadły - czy na pewno ten aparat robił sony ?
    Zapomniałeś dodać o możliwości ostrzenia na dowolny punkt matrycy i tym że jak robisz czarno-białe zdjęcie, to takim je widzisz w wizjerze.

Domyślnie

Przypatrzcie się obiektywowi. Podobnie jak E16/2.8, ma na górze i na dole, na osobnym pierścieniu, widoczne dwie 'wypustki'. Taki 'mini bagnet'. W nexowym naleśniku służy to do podpinania zewnętrznych konwerterów UWA i fish. Może tu będzie tak samo? Średnica filtra też jest w obu szkiełkach ta sama.

to be a rock and not to roll

Strona 5 z 55 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów