Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    To w takim razie, duze pojemnosci omijac z daleka, skoro to normalne?
    i lepiej miec 3x 1TB niz 1x 3TB? Tez sie wlasnie nad tym zastanawialam, czy duze dyski to wieksze problemy..

mi padl wlasnie WD 3TB, no nic oddam na gwarancje i zobaczymy czy po naprawie, bedzie chodzil dlugo caly i zdrowy..
    Pojemność nie ma żadnego związku z awaryjnością.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Jak chcesz trzymać na tym "kolekcję" danych, to i tak trzeba kupić nośnik na kopię bezpieczeństwa ... czyli minimum 2x3 TB (skoro potrzebujesz miejsca na 3 TB danych). A Ja wolałbym 2x3TB zamiast 6x1TB (może dla tego, że nie jestem zbieraczem złomu).

Cytat Zamieszczone przez logitech55 Zobacz posta
    W niecały rok pochowałem segate 500 GB. Natomiast mam jeszcze jeden z innym systemem Fijutsu 9,5 GB i mimo swoich lat działa.
    Ile godzin ma ten Fujitsu przepracowane? Ja z antyków mam 6 letniego Seagate 320 GB z przepracowanymi 22456 godzinami ... i chodzi dalej. (~2700 włączeń/wyłączeń)
    Ostatnio edytowane przez Kyle ; 31-08-2012 o 18:28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyle Zobacz posta
    Jak chcesz trzymać na tym "kolekcję" danych, to i tak trzeba kupić nośnik na kopię bezpieczeństwa ... czyli minimum 2x3 TB (skoro potrzebujesz miejsca na 3 TB danych). A Ja wolałbym 2x3TB zamiast 6x1TB (może dla tego, że nie jestem zbieraczem złomu).
    albo backup miec na dyskach USB, ja tak mam oprocz na dyskach, to jeszcze na USB.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów