Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    przy okazji (jak sądzę) do piachu poszedł świetny FreeHand (konkurencyjny dla Illustratora).
    FreeHenad nadal będzie dostepny jako osobny program (trzeba było przyjść na Power Designer to byś wiedział)

Dremwevera i Flasha stworzono przejmując firmę Macromedia
    Dreamweaver i Flash powstał dłuuugo przed wykupieniem Macromedii przez Adobe. Bardzo dłuuuuuuuugo przed
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    FreeHenad nadal będzie dostepny jako osobny program (trzeba było przyjść na Power Designer to byś wiedział)
    To uroczy gest ze strony Adobe. Na pewno będzie się świetnie sprzedawał jeśli nie zostanie zmodernizowany (MX nadal cierpiał na brak obsługi OpenType) i będzie sprzedawany poza pakietami CS.

Dreamweaver i Flash powstał dłuuugo przed wykupieniem Macromedii przez Adobe. Bardzo dłuuuuuuuugo przed
    Bardzo odkrywcze stwierdzenie. Pewnie, że powstał bardzo długo przed wykupieniem Macromedii - bo inaczej po jakiego grzyba Adobe wykupywało by Macromedia?
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 03-05-2007 o 19:11

Domyślnie

Bardzo odkrywcze stwierdzenie.
    Bardzo odkrywcze stwierdzenie na Twoje bardzo inteligentne stwierdzenie, że
    Dremwevera i Flasha stworzono przejmując firmę Macromedia

coś nie tak chyba prawda?
    FX

Domyślnie

Może w ten wątek się wpasuję z zapytaniem...
    Czy ktoś wie, co robi Nikon Monitor?
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

p.s. już wyjaśnię - nie stworzono - co najwyżej przejęto przejmując Macromedie
    to jest istotne bo może wprowadzić pewne osoby w błąd.
    FX

Domyślnie

Bardzo odkrywcze stwierdzenie na Twoje bardzo inteligentne stwierdzenie, że

coś nie tak chyba prawda?
    Wszystko jak najbardziej tak . To była sarkastyczna, zjadliwa i bezczelna ironia, wydawało mi się to oczywiste. Przecież wspomniany wcześniej Aldus też stworzył PageMakera z 10 lat przed tym, jak zżarło go Adobe. Kpiłem sobie z popmarta, który bredził, jakoby Adoby nie było monopolistą, a jedynie tworzyło dobre produkty. Chroń nas Jezusie nazarejski przed takimi "twórcami"
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 03-05-2007 o 19:53

Domyślnie

nic nie powstaje dzisiaj od przysłowiowego "0" .... zawsze coś było podstawą inspiracja itp w kazdej jednej dziedzinie a szczególnie technicznej ...

a kpisz z samego siebie jak bachor któremu juz tylko nózką pozostało tupnąć ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    a co zazdrościsz czy co .... jeny ludzie co to za problem załóżcie wielka firmę zaróbcie kapitał i kupcie Adobe i MS i je publicznie dekapitujcie .... dziecinada ... to normalne prawa rynku ktoś upada ktoś kupuje ... jakby te firmy były takie super i świetne to by nie pobankrutowały tylko adobe by zbankrutował...

aby nazwać cos rabowaniem to trzeba wygrać przed sądem proces .... a swiństwo dziecinada nie ma czegoś takiego w wielkich pieniadzach ...
    To chyba nasze systemy wartości Twój i mój różnią się tak znacząco, że nie ma punktów spójnych.
    A jeśli uważasz, że w wielkim biznesie gra się fair, to też niestety się mylisz.
    Dla mnie to są prawa dżungli, a ja buszmenem nie jestem.
    Koniec tematu
    Ostatnio edytowane przez david555 ; 03-05-2007 o 19:58
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

nic nie powstaje dzisiaj od przysłowiowego "0" .... zawsze coś było podstawą inspiracja itp w kazdej jednej dziedzinie a szczególnie technicznej ...

a kpisz z samego siebie jak bachor któremu juz tylko nózką pozostało tupnąć ...
    a co zazdrościsz czy co .... jeny ludzie co to za problem załóżcie wielka firmę zaróbcie kapitał i kupcie Adobe i MS i je publicznie dekapitujcie .... dziecinada ... to normalne prawa rynku ktoś upada ktoś kupuje ... jakby te firmy były takie super i świetne to by nie pobankrutowały tylko adobe by zbankrutował...

aby nazwać cos rabowaniem to trzeba wygrać przed sądem proces .... a swiństwo dziecinada nie ma czegoś takiego w wielkich pieniadzach ...
    Oczywiście - w naszej porąbanej rzeczywistości te wszystkie zjawiska stają się "normą". Należy jednak pamiętać, że globalne koproracje są tworami o charakterze psychopatycznym. W swojej bezbrzeżnej chciwości doszły one do wniosku, że zamiast podnosić jakość swych produktów, stawiać na innowacyjność itd. łatwiej klienta po prostu sterroryzować i zmusić do zakupu "nowych technologii". Przykłady są niezliczone. Począwszy od szczoteczek i maszynek do golenia z wymiennymi końcówkami, przez nowe systemy operacyjne i standardy architektury komputerowej, skończywszy na coraz bardziej gównianych, przekomplikowanych i zawodnych samochodach. Również producenci sprzętu fotograficznego lecą sobie z nami w kulki aż miło.

Nie myślę się też przeciwko temu buntować, ani porywać z motyką na słońce. Ot, zwykła konstatacja. Natomiast jak ktoś mi wypisuje pierdoły, że Adobe nie jest monopolistą tylko oferuje dobre produkty, to niech się nie dziwi, że budzi we mnie pusty śmiech. Po 15 latach doświadczeń z aplikacjami do projektowania graficznego (Aldus, Macromedia, Quark, Ventura, Adobe oraz Corel) mam pewne pojęcie nt. tego, co jest "dobrym produktem".
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 03-05-2007 o 20:13

Domyślnie

Buszmenami jesteśmy wszyscy-kwestia skali

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów