Szukaj
To uroczy gest ze strony Adobe. Na pewno będzie się świetnie sprzedawał jeśli nie zostanie zmodernizowany (MX nadal cierpiał na brak obsługi OpenType) i będzie sprzedawany poza pakietami CS.
Bardzo odkrywcze stwierdzenie. Pewnie, że powstał bardzo długo przed wykupieniem Macromedii - bo inaczej po jakiego grzyba Adobe wykupywało by Macromedia?
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 03-05-2007 o 19:11
Może w ten wątek się wpasuję z zapytaniem...
Czy ktoś wie, co robi Nikon Monitor?
Wini
Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej
p.s. już wyjaśnię - nie stworzono - co najwyżej przejęto przejmując Macromedie
to jest istotne bo może wprowadzić pewne osoby w błąd.
FX
Wszystko jak najbardziej tak. To była sarkastyczna, zjadliwa i bezczelna ironia, wydawało mi się to oczywiste. Przecież wspomniany wcześniej Aldus też stworzył PageMakera z 10 lat przed tym, jak zżarło go Adobe. Kpiłem sobie z popmarta, który bredził, jakoby Adoby nie było monopolistą, a jedynie tworzyło dobre produkty. Chroń nas Jezusie nazarejski przed takimi "twórcami"
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 03-05-2007 o 19:53
nic nie powstaje dzisiaj od przysłowiowego "0" .... zawsze coś było podstawą inspiracja itp w kazdej jednej dziedzinie a szczególnie technicznej ...
a kpisz z samego siebie jak bachor któremu juz tylko nózką pozostało tupnąć ...
Ostatnio edytowane przez david555 ; 03-05-2007 o 19:58
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Oczywiście - w naszej porąbanej rzeczywistości te wszystkie zjawiska stają się "normą". Należy jednak pamiętać, że globalne koproracje są tworami o charakterze psychopatycznym. W swojej bezbrzeżnej chciwości doszły one do wniosku, że zamiast podnosić jakość swych produktów, stawiać na innowacyjność itd. łatwiej klienta po prostu sterroryzować i zmusić do zakupu "nowych technologii". Przykłady są niezliczone. Począwszy od szczoteczek i maszynek do golenia z wymiennymi końcówkami, przez nowe systemy operacyjne i standardy architektury komputerowej, skończywszy na coraz bardziej gównianych, przekomplikowanych i zawodnych samochodach. Również producenci sprzętu fotograficznego lecą sobie z nami w kulki aż miło.
Nie myślę się też przeciwko temu buntować, ani porywać z motyką na słońce. Ot, zwykła konstatacja. Natomiast jak ktoś mi wypisuje pierdoły, że Adobe nie jest monopolistą tylko oferuje dobre produkty, to niech się nie dziwi, że budzi we mnie pusty śmiech. Po 15 latach doświadczeń z aplikacjami do projektowania graficznego (Aldus, Macromedia, Quark, Ventura, Adobe oraz Corel) mam pewne pojęcie nt. tego, co jest "dobrym produktem".
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 03-05-2007 o 20:13
Buszmenami jesteśmy wszyscy-kwestia skali
Skontaktuj się z nami