Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Domyślnie

nie chcesz nie kupuj, nie umiesz to nie pisz ... opracuj własny system, sprzedawaj go i programuj, widocznie to nie miejsce dla małych firm które nie mogą/umieją sie odnaleźć ... nie moja sprawa ... a jesli twoja to ty musisz sie dostosować a nie MS ...

Smile

Coraz więcej userów przerzuca się na LINUX-a i zapomina o nieszczęsnym gigancie z Redmond i to uważam za najlepsze rozwiązanie a nie krytykę, bo jaki jest Windows każdy widzi i szkoda słów.
    A co do rozsądnych krajów, które przechodzą na systemy open source, to można za przykład podać Niemcy, które to zamieniają okienka na Linux-a na potęgę,a trudno ich podejrzewać, że są niepraktyczni.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Coraz więcej userów przerzuca się na LINUX-a i zapomina o nieszczęsnym gigancie z Redmond i to uważam za najlepsze rozwiązanie a nie krytykę, bo jaki jest Windows każdy widzi i szkoda słów.
    A co do rozsądnych krajów, które przechodzą na systemy open source, to można za przykład podać Niemcy, które to zamieniają okienka na Linux-a na potęgę,a trudno ich podejrzewać, że są niepraktyczni.
    Jasne. Odpal mi środowisko Adobe pod linuxem...

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    nie chcesz nie kupuj, nie umiesz to nie pisz ... opracuj własny system, sprzedawaj go i programuj, widocznie to nie miejsce dla małych firm które nie mogą/umieją sie odnaleźć ... nie moja sprawa ... a jesli twoja to ty musisz sie dostosować a nie MS ...
    No toś mu powiedział - iście salomonowa mądrość. Oczywiście z narzekania JK też wiele nie wynika, bo oczywiście nic się nie zmieni, a będzie tylko gorzej. Ale żeby bronić ewidentnej patologii...
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 03-05-2007 o 13:39

Domyślnie

i o to chodzi, a nie wieczne biadolenie ale i tak sie korzysta, ale nie biadolenie ... nie korzystac nie biadolić ... a jak sie korzysta to sie dostosować ... ciekawe dlaczego OSX nie ma procesów antymonopolistycznych choc w kwestii udostepnienia SDK , i mozliwosci oprogramowania to jest dopiero monopolista

a Adobe takie np dlaczego nie robia wersji pod Linucha bo maja gdzies wszelkie darmowe rozwiazania ....
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 03-05-2007 o 13:37

Domyślnie

a Adobe takie np dlaczego nie robia wersji pod Linucha bo maja gdzies wszelkie darmowe rozwiazania ....
    Adobe nie robi, bo jest jeszcze gorszym monopolistą niż M$. Policjant, k..., złodziej, na jednym jadą wozie.

Domyślnie

mylicie monopol ze stworzeniem dobrego produktu ... przecie mozesz miec alternatywy chocby paint shop pro czy gimp tak wiem to nie PS i gdzie mu tam ... mam wrazenie że chcielibyscie aby firmy które zrobia dobry soft nagle zamieniały sie w dobroczyńców i altruistów ... nieco dziecinne

Smile

Spokojnie Panowie, środowisko programistów open source już nad tym pracuje, aby niemożliwe stało się możliwe.
    Bo to właśnie taka idea jest.
    NIKON

Domyślnie

mylicie monopol ze stworzeniem dobrego produktu ... przecie mozesz miec alternatywy chocby paint shop pro czy gimp tak wiem to nie PS i gdzie mu tam ... mam wrazenie że chcielibyscie aby firmy które zrobia dobry soft nagle zamieniały sie w dobroczyńców i altruistów ... nieco dziecinne
    Adobe tworzy "dobre produkty" w dość osobliwy sposób. Page Makera stworzyli przejmując firmę Aldus, Photoshopa zerżnięto z Aldus Photostylera, następnie po przejęciu Aldusa Photostyler poszedł do piachu. Dremwevera i Flasha stworzono przejmując firmę Macromedia, przy okazji (jak sądzę) do piachu poszedł świetny FreeHand (konkurencyjny dla Illustratora). InDesigna stworzono kopiując w bezczelny sposób interface programu QuarkXpress. Cóż za innowacyjność!

A, no bo widzisz szanowny kolego, sprytne miernoty zawsze wspinają się po trupach lepszych od siebie, więc wszyscy ci, którzy biorą w obronę tych ścierwojadów, żywiących się gnijącymi ciałami swoich przeciwników powinni raczej zweryfikować swój stosunek do tego przykrego zjawiska.
    Bo jakby tego nie nazwać jest to po prostu świństwo, aby (chociaż niestety w majestacie prawa), rabować cudzą własność intelektualną, monopolizując przy tym rynek.

NIKON

Domyślnie

a co zazdrościsz czy co .... jeny ludzie co to za problem załóżcie wielka firmę zaróbcie kapitał i kupcie Adobe i MS i je publicznie dekapitujcie .... dziecinada ... to normalne prawa rynku ktoś upada ktoś kupuje ... jakby te firmy były takie super i świetne to by nie pobankrutowały tylko adobe by zbankrutował...

aby nazwać cos rabowaniem to trzeba wygrać przed sądem proces .... a swiństwo dziecinada nie ma czegoś takiego w wielkich pieniadzach ...
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 03-05-2007 o 17:53

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów