Close

Strona 96 z 2397 PierwszyPierwszy ... 468694959697981061461965961096 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

A slyszeliscie cos moze na temat nastepcy 5n? Podobno ma wyjsc NEX-5F, ale ile w tym prawdy to nie wiem

Domyślnie

jamal_gda rób fotki nie martw się co będzie kupiłeś super aparat, wykorzystać jego możliwości

Domyślnie

wlasnie nie moge fotek pstrykac bo bateria sie laduje. Byla kompletnie rozladowana a wg instrukcji laduje sie 4 godziny, wiec czekam

Domyślnie

Gratuluje zakupu, co do torebki to ja np. mam takie cos: lowepro-compact-courier-70-camera-bag-black
    NEX- 5R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamal_gda Zobacz posta
    Mam jeszcze pytanie do posiadaczy nex-5N jakich uzywaja etui do swojego aparatu. Wiem, ze najlepiej ruszyc tylek do sklepu i przymierzyc, ale ograniczenia czasowe oraz zwykle lenistwo podpowiadaja mi by zamowic przez neta. Czy ktos moze posiada etui Case Logic DCB-304, a jesli tak to czy nie jest ono za duze do mojego juz NEX`a z kitem 18-55?
    Ja wybrałem coś mega kompaktowego, coś a'la kaburę, tak by móc aparat nosić na pasku od spodni Lowepro_Terraclime 50.
    Widoczny na zdjęciach pasek na ramię odczepiłem i wyrzuciłem.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Hexanon 50mm 1.4 bokeh

Domyślnie

Co ta fotka taka nieostra
    zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia

Domyślnie

Po odcięciu 1/4 z lewej strony możesz spokojnie wywalić do kosza bo nic nie widać A tak na marginesie to wydaje mi się, że przy takim ujęciu z niejednego kompakta wyszłoby podobnie.

Domyślnie

Nie wiem o co Wam się rozchodzi, pokazuję tylko oddanie nieostrości tego szkła na 1.4 :P Od drzewa było z 2 metry (ekw 75mm). Co to za kompakt tak robi? Chętnie go kupię!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sssmok Zobacz posta
    Dotarl do mnie wreszcie wizjer do 5n...
    Masz jakieś nowe spostrzeżenia ? Interesuje mnie fakt, czy zmniejsza się zużycie baterii gdy stosujesz ten wizjer ?

Strona 96 z 2397 PierwszyPierwszy ... 468694959697981061461965961096 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów