A slyszeliscie cos moze na temat nastepcy 5n? Podobno ma wyjsc NEX-5F, ale ile w tym prawdy to nie wiem
Szukaj
A slyszeliscie cos moze na temat nastepcy 5n? Podobno ma wyjsc NEX-5F, ale ile w tym prawdy to nie wiem
jamal_gda rób fotki nie martw się co będziekupiłeś super aparat, wykorzystać jego możliwości
![]()
wlasnie nie moge fotek pstrykac bo bateria sie laduje. Byla kompletnie rozladowana a wg instrukcji laduje sie 4 godziny, wiec czekam
Gratuluje zakupu, co do torebki to ja np. mam takie cos: lowepro-compact-courier-70-camera-bag-black
NEX- 5R
Ja wybrałem coś mega kompaktowego, coś a'la kaburę, tak by móc aparat nosić na pasku od spodni Lowepro_Terraclime 50.
Widoczny na zdjęciach pasek na ramię odczepiłem i wyrzuciłem.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Hexanon 50mm 1.4 bokeh
Co ta fotka taka nieostra![]()
zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia
Po odcięciu 1/4 z lewej strony możesz spokojnie wywalić do kosza bo nic nie widaćA tak na marginesie to wydaje mi się, że przy takim ujęciu z niejednego kompakta wyszłoby podobnie.
Nie wiem o co Wam się rozchodzi, pokazuję tylko oddanie nieostrości tego szkła na 1.4 :P Od drzewa było z 2 metry (ekw 75mm). Co to za kompakt tak robi? Chętnie go kupię!
Skontaktuj się z nami