A może wolna karta jest powodem problemów?
Szukaj
A może wolna karta jest powodem problemów?
karty nie są demonami ale class 10 jest
do tego sprawdzone dwóch różnych
figiel polega na tym że po resecie do domyślnych jest 10kl/s przez jakiś czas
później coś się dzieje
poza tym stopowanie następuje przed wysłaniem do karty
w trakcie strzelania bity trafiają do bufora i tu jest jakiś problem
PS
jeśli ktoś zainteresowany A65 v A77 w dobrej cenie zapraszam PW
Ostatnio edytowane przez wiciury ; 19-07-2012 o 12:20
--------------------------------------------------------------------------------------------
D5100 N18-55 N50 1.8G SamY 8 3.5 NEX-5N 18-55 + trochę gratów do PANO360
wiciury widze, ze posiadasz 2 aparaty nad ktorymi sie wlasnie zastanawiam. Gdybys mial wybrac jeden z nich to ktory bys zostawil? Planuje sfinalizowac zakup do konca tygodnia.
@jamal
pytanie może i proste
gorzej z odpowiedzią
oba mają + i -
jeśli chodzi o obrazek to to jest porównywalny
ale szczegóły jak wizjer, szklarnia, guzikologia etc. stawiają te puszki na zupełnie innych stoiskach
ja nie pozbędę się póki żadnejmoże z czasem
N5N to naprawdę małe cudo
z tym że ja dałem za nie grosze więc grzech było nie wziąć (1kPLN)
jeśli masz konkretne pytania to postaram się odpowiedzieć
pozdr
PS
a D3200 ??? :P haha
osiołkowi w żłobu dano...
--------------------------------------------------------------------------------------------
a co takiego ma d3200 podlog d5100 poza podatkiem od nowosci?
no skoro niektórzy zderzają D3200 z D800 to może coś w tym jest :P
oczywiście to podstawowa puszka ale ... może nikon się pomylił i dał nieco za dużo
opinie są pozytywne
poszukaj jeśli stoisz przed ladą własnie![]()
poczytalem o tym d3200, spojrzalem na cene, zastanowilem sie 2 razy i kupilem ... NEX-5N z 18-55. Profesjonalista nie jestem, udawac profesjonalisty nie mam zamiaru noszac wielkiego kloca na szyji.. Aparat ma sluzyc tez zonie wiec mysle, ze bedzie poreczniejszy, a podczas wyjazdow bedzie mniej do dzwigania. Szczerze gdybym ja wybieral wzialbym GX1 ze wzgledu na wieksza ilosc przyciskow, goraca stopke, wbudowana lampe i wieksza ilosc szkiel, ale zonie podobal sie bardziej NEX-5N natomiast GX1 byl okropny i nieakceptowalny wizualnie, a zycie to sztuka kompromisow. Chcialbym tutaj z gory wszystkim podziekowac za rady, a wieczorem zabieram sie do testowania nowej zabawki. Mam jeszcze pytanie do posiadaczy nex-5N jakich uzywaja etui do swojego aparatu. Wiem, ze najlepiej ruszyc tylek do sklepu i przymierzyc, ale ograniczenia czasowe oraz zwykle lenistwo podpowiadaja mi by zamowic przez neta. Czy ktos moze posiada etui Case Logic DCB-304, a jesli tak to czy nie jest ono za duze do mojego juz NEX`a z kitem 18-55?
jamal_gda będzie Pan zadowolonyJa kupiłem LOWEPRO Adventura TLZ 15 i jest za mały, aparat z 18-55 wchodzi idealnie, ale już coś więcej jest problem wsadzić, ładowarkę z kablem plus lampa to już muszę upychać. Myślę, że ten CL będzie w sam raz.
i jeszcze jedno pytanie o folie ochronna na wyswietlacz. Czy kupic cos takiego http://allegro.pl/sony-alfa-nex-5n-f...482088616.html, moze lepsza ta oryginalna nakladka sony albo wogole nic nie naklejac?
no to witam w klubie
mój póki co galasek bez ubioru
ale zastanawiam się kupieniem takiego na miarę uszytego przez małe chińskie rączki
na razie ponosi się razem z D5100 w dużej torbie
Skontaktuj się z nami