Close

Strona 86 z 2397 PierwszyPierwszy ... 36768485868788961361865861086 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikie_001 Zobacz posta
    do nexa zastanawiam sie nad 18-200. choc to straszna kobyla w porownaniu z tym kurduplem - to mnie tylko hamuje
    Ja tez sie zastanawiam... i nie bardzo wiem ktory z tych trzech, chyba ten ostatni od Sony?
    Na razie 18-55 mi starcza, tak na miasto wyjsc, to ok.. ale jak juz jakies inne cele, na podroz poza miasto to przydalby sie jednak troche wiekszy zoom w stylu 18-200.
    Fajny ten Nex jest.... w koncu nikt sie na mnie nie gapi na miescie..

I fotki na iso 3200 - (w ciemnosciach) extra!
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToTom Zobacz posta
    Jakos na zdjeciach ten wizjer wyglada wielgachno, a w rzeczywistosci to jest takie cos maluskie i sliczne hhehe ))
    zdjęcia to zatrzymany czas i nasza historia

Domyślnie

Kurde, właśnie oglądam filmiki które nagrałem dzisiaj w Saturnie zestawem 5n+18-55 i strasznie podoba mi się jakość. Ten obiektyw nie wypadł dobrze na optycznych ale dla mnie jest naprawdę ok! Ręka mnie świerzbi, chyba zaraz pozbędę się nikonowskiego majdanu.

Domyślnie

Widze, ze z obiektywami Sony podobnie jak Nikon dzisiaj gosc sprzedal na eBay E55-210mm za £255 a nowy mozna dostac za £208 i chyba kupie jak mi nie przypasi to sprzedam

@sssmok mozesz podac linka do tego wizjera na eBay? Dzieki.
    NEX- 5R

wojteh
    Gość

Domyślnie

Wiem ze pewńie wiecie chce kupic zestaw z kitem gdzie najtaniej ? Uda mi sie tak do 2,1 tys pln kupic?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojteh Zobacz posta
    Wiem ze pewńie wiecie chce kupic zestaw z kitem gdzie najtaniej ? Uda mi sie tak do 2,1 tys pln kupic?
    Nie sądzę, żeby gdziekolwiek było wyraźnie taniej za nowy zestaw z polską gwarancją.

Sprzedawcy natomiast różnią się elastycznością - np. rtvzew z Allegro rozkompletuje Ci zestaw, jeżeli będziesz wolał (co zresztą Ci polecam, po AO-znajomości ) 5n + naleśnik only. Ja kupiłem ten zestaw za dokładnie tyle, ile Ty chcesz teraz dać. Nie wiem jak zmieniły się od tego czasu ceny.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Dwa kwietne bokehy z E50/1.8 na rozruszanie wątku.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Druga fotka super, jak z tajemniczego ogrodu po drugiej stronie lustra...
    I to wcale nie ironia...

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

powiem szczerze, że troche mi namotałeś tymi zdjęciami. Nie bralem pod uwagę tej 50-ki, bo mam z nikona oraz dlatego, że "nie bo nie", ale jak zobaczyłem bokeh, to po prostu fantazja.

Jestem pełen podziwu, co to szkielko robi z tłem. Szczególnie na 1.
    2. swietna za barwy i kadr, po prostu jak z bajki (za ssmokiem) ale bardziej dla mnie jak malowane.... rewelacja - gratuluję fotek.

PS
    wrzuć coś jeszcze....

edit.
    Masz może coś z ulicy wieczorem...
    Ostatnio edytowane przez matys ; 06-07-2012 o 13:34
    .

Strona 86 z 2397 PierwszyPierwszy ... 36768485868788961361865861086 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów