watek na samym poczatku z kolesiem wpadajacym do wody tez moglby byc jakos bardziej rozwiniety a nie tylko 2 minuty
Szukaj
watek na samym poczatku z kolesiem wpadajacym do wody tez moglby byc jakos bardziej rozwiniety a nie tylko 2 minuty
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
Cos Ty ogladali jak to byli chinscy terrorysci to nikt tam karate nie uprawial
![]()
Co do Prometeusa - ogolnie czekalem na ten film po obejrzeniu trailerow, ale ja nie mam problemu z tym czy cos jest uproszczone czy nie bo calej historyjki nie znamgorzej jak film bedzie z pupy. Ale to sie okaze
![]()
Właśnie wróciłem z kina i powiem Wam, że mi się film podobał.
Na dzień dobry trzeba olać serie "Obcy" i nie szukać połączeń z tym filmem.
Zresztą poza "Ósmym pasażerem..." reszta była coraz gorsza. 2 targała wiochą, delikatnie ale zawsze, natomiast kolejne części (sam nie wiem ile ich było) to już już tylko do masochistów.![]()
Historia opowiedziana całkiem fajnie. Fakt dużo uproszczeń, ale może lepiej niech takie będą, niż na dzień dobry mamy dostać mini serial w kilku częściach.
Zdjęcia są wg mnie najmocniejszą stroną tego filmu. Co ciekawe, wg mnie, nie przesadzono z natłokiem efektów, które zaciemniły by wszystko wokoło i wszystko przesłoniły.
Patrząc na film jako zupełnie nową historię, bez oglądania się na "Obcego", wypada całkiem fajnie. Osobiście nie żałuję wydanej kasy i poświęconego czasu.
Moim zdaniem warto go obejrzeć np w Imaxe. Porządne 3D z porządnym nagłośnieniem. Całkiem przyjemnie wrażenie jak od czasu do czasu fotel, na którym się siedzi, zaczyna się trząść![]()
nic...
Skontaktuj się z nami