Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie asystent poszukiwany - Kraków

Witajcie!

Organizuje dosc spontaniczna sesje studyjna, jutro w Krakowie (12 maja) i szukam kogos do pomocy (przy swiatlach, blendach itp)
    sesja bedzie trwala od 10 rano gdzies do 21...
    Nie ma niestety zadnej rekompensaty, ale mozna podgladnac co i jak

bardzo prosze o maila na [email protected] z jakims numerem kontaktowym, zebym mogla sie szybko odezwac

Dzieki!

Joanna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez silver56 Zobacz posta
    Czy mi się wydaje, czy ktoś wyciął posty?
    Bingo.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Musze chyba uscislic niektore rzeczy sesja nie jest komercyjna, sa to testy modowe do portfolio, studio. Tak wiec nikt na tym nie zarabia, ale kazdy z tego cos ma. Asystowanie innym fotografom, zwykle bardziej doswiadczonym to najlepszy sposob uczenia sie - wiem z autopsji, spedzilam mnostwo godzin asystujac innym za darmo. Zwykle mam kogos do pomocy, kto czerpie korzysci z mojego doswiadczenia, w zamian za pomoc przy sesji... mysle, ze uklad fair bo nikogo przeciez nie zmuszam

Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qstra Zobacz posta
    Musze chyba uscislic niektore rzeczy sesja nie jest komercyjna, sa to testy modowe do portfolio, studio. Tak wiec nikt na tym nie zarabia, ale kazdy z tego cos ma. Asystowanie innym fotografom, zwykle bardziej doswiadczonym to najlepszy sposob uczenia sie - wiem z autopsji, spedzilam mnostwo godzin asystujac innym za darmo. Zwykle mam kogos do pomocy, kto czerpie korzysci z mojego doswiadczenia, w zamian za pomoc przy sesji... mysle, ze uklad fair bo nikogo przeciez nie zmuszam

Pozdrawiam!
    No to może trzeba było od razu tak napisać.

Pozdrawiam i udanych zdjęć!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez silver56 Zobacz posta
    No to może trzeba było od razu tak napisać.

Pozdrawiam i udanych zdjęć!!!
    ot właśnie.

Domyślnie

Lipton, że jutro... w Nd mogę być

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qstra Zobacz posta
    Nie ma niestety zadnej rekompensaty, ale mozna podgladnac co i jak
    o ile pierwszy post jest faktycznie pierwszym w tym watku
    to qstra w nim przeciez napisala ze niema rekompensaty za pomoc, ale mozna podlagac.

Szkoda, ze mam tak daleko do grodu Kraka

Domyślnie

Dziekuje Pieknie Karolinie za przyjechanie z baaaaardzo daleka, tylko po to, zeby mi poasystowac Jestem zaczarowana jej zdjeciami, kreatywnoscia i przede wszystkim osobowoscia Looknijcie sami tu na jej prace! https://www.facebook.com/karolina.trzaska.photography

A tu efekty naszej sesji w Krakowie.
    http://bit.ly/LGKmog

pozdrawiam cieplo!

Domyślnie

Swietna sesja!
    Zdjecie z dyskiem rewelacja!
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Uprawnienia umieszczania postów