Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Larus argentatus...

... .

*** Zapraszam ***

*** Dziękuję ***

maniak666
    Gość

Domyślnie

Trzeba się nieżle wysilić wzrokowo coby tytułową bohaterkę dojrzeć.
    No jakoś tym razem Pawle nie porwałeś mnie...a szkoda

Domyślnie

Oglądam na laptopie, a Ty korzystasz z pełnej gamy kolorów, ale napisze co widzę na laptopie.

Motywy znane, widziałem na zdjęciach wielu fotografów. Tutaj jest autorskie podejście do tematu to + oczywiście. Woda, dno, świetne. Niebo wydaje mi się niedostatecznie doświetlone, czyli trochę płaskie, zduszone. Zastanawia mnie światło odbite na tych "tablicach" wbitych w dno. Może to światło latarni na brzegu?
    Ogólnie niezłe, widać walkę fotografa o jak najlepszy rezultat. Jednak nie przemawia, chyba kompozycja.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    ...
    No jakoś tym razem Pawle nie porwałeś mnie...a szkoda
    Jakoś będę musiał z tym żyć Andrzeju .
    Ale następnym razem obiecuję poprawę .

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Jakoś będę musiał z tym żyć Andrzeju .
    .
    Hmmm, ale to ja nad sobą się tak rozczulam

Domyślnie

Podoba mi sie taki minimalizm tej pracy. Dluzszy czas naswietlania udanie dodaje lekkiej dozy nierealnosci...
    A z kolorkami to pojechales. Lekko radioaktywnie jest (tylko nie odczytuj tego jako zarzut czy minus tej pracy).

Wszystko to razem; kadr, dlugi czas naswietlania I przede wszystkim, wlasnie kolorystyka daje juz nie zdjecie a grafike niemal.
    Czyli podsumowujac, bardzo dobry obraz ci wyszedl, odjechany, lekko surrealistyczny...
    Laczy w sobie spokoj (rozmycie, wszystko sie rozplywa, rusza).
    Pewne zagubienie, glownie za sprawa stalych elementow w kadrze wsrod rozplywajacego sie otoczenia...
    I na koniec spora doza niepokoju I surrealizmu za sprawa kolorystyki.

Ogolnie na pewno mi sie podoba. Na pewno nie traktuje tej pracy jako zdjecie, raczej jak obraz, gdzie aparat tylko troche pomogl w powstaniu. (Znowu dodam, ze to nie zarzut ).
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Wydaje mi sie Pawle ze kwadrat od lewej krawędzi byłby lepszym pomysłem. Kolor ciekawy. Gdzie to ustrzeliles?
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Wydaje mi sie Pawle ze kwadrat od lewej krawędzi byłby lepszym pomysłem. Kolor ciekawy. Gdzie to ustrzeliles?
    Taki Bartku kadr wybrałem ze względu na kompozycję, która mi osobiście dosyć się podoba .
    Ale cosik tam inaczej skadrowanego jeszcze posiadam .
    A zawartość na Helu zarejestrowana została .

Domyślnie

Paweł. Znam miejscówkę, rozumiem, że autorska wizja ale kadr został zgwałcony obróbką
    Jako digart - może.

Domyślnie

Paweł - szanuje Twoja wizje aczlwiek dla mnie prawa strona kadru jes zbędna i niepotrzebnie odciaga wzrok. Kwadrat sie broni
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów