Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Nie chcę marudzić, ale chyba coś się z jakością stało, przecież znam to zdjęcie i jakoś nie przypominam sobie z tym problemów. Dziwnie to wygląda. Do kadru nie mam pretensji - tak chciałeś i tak jest.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Może i dałoby się czepiać ale na mnie robi wrażenie ten obraz. Bardzo surrealistyczny, kojarzy mi się z drogą krzyżową... albo czymś takim. Podoba mi się, że poszukujesz, mimo że mógłbyś kupony odcinać, poruszając się na bezpiecznym terenie.

Domyślnie

Kard pomysłowy, kolory obłędne reszta dla mnie nie ma znaczenia
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    wybrałem ze względu na kompozycję, która mi osobiście dosyć się podoba
    Kompozycja mnie osobiście również dosyć się podoba. Ta fota coś w sobie ma, surrealistyczna jakby lekko.
    P.S. właśnie doczytałem, że nie tylko mnie się tak skojarzyło.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ciężko mi oceniać to zdjecie, bo na pierwszy rzut oka na pewno jest efektowne, ale im dłużej mu sie przyglądam, tym bardziej odnosze wrażenie, że obróbka jest za mocna i niezbyt realistyczna. Zwłaszcza zastanawia mnie oświetlenie tych czerwonych tablic - skoro slonce bylo za nimi to jakos trudno mi uwierzyć, że w tych miejscach jest tyle światla ;]
    Podsumowując - ladny obrazek, ale nie wiem czy to jeszcze jest zdjęcie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów