Nie chcę marudzić, ale chyba coś się z jakością stało, przecież znam to zdjęcie i jakoś nie przypominam sobie z tym problemów. Dziwnie to wygląda. Do kadru nie mam pretensji - tak chciałeś i tak jest.![]()
Szukaj
Nie chcę marudzić, ale chyba coś się z jakością stało, przecież znam to zdjęcie i jakoś nie przypominam sobie z tym problemów. Dziwnie to wygląda. Do kadru nie mam pretensji - tak chciałeś i tak jest.![]()
LED ZEPPELIN
Może i dałoby się czepiać ale na mnie robi wrażenie ten obraz. Bardzo surrealistyczny, kojarzy mi się z drogą krzyżową... albo czymś takim. Podoba mi się, że poszukujesz, mimo że mógłbyś kupony odcinać, poruszając się na bezpiecznym terenie.
Kard pomysłowy, kolory obłędne reszta dla mnie nie ma znaczenia![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Ciężko mi oceniać to zdjecie, bo na pierwszy rzut oka na pewno jest efektowne, ale im dłużej mu sie przyglądam, tym bardziej odnosze wrażenie, że obróbka jest za mocna i niezbyt realistyczna. Zwłaszcza zastanawia mnie oświetlenie tych czerwonych tablic - skoro slonce bylo za nimi to jakos trudno mi uwierzyć, że w tych miejscach jest tyle światla ;]
Podsumowując - ladny obrazek, ale nie wiem czy to jeszcze jest zdjęcie.
Skontaktuj się z nami