Szukaj
PChood nie pasuje. Mogę spróbować załatwić oryginał, ale to opcja dla bardzo, baaaardzo megazjebardzo cierpliwych - zainteresowanych proszę o PM.
Mozna sobie zanabyć w http://www.bhphotovideo.com/c/produc...d_for_NEC.html
Wysyłają na cały świat. Nawet z przesyłką, ewentualnym cłem i VATem będzie taniej niż w Polszcze. A jak ktoś ma kogoś kto może przywieźć, to już wogóle połowa ceny. I do tego, nie trzeba być megazajebardzo cierpliwym.
No prosze, dzieki za linka mirekkaniaPytanie tylko, czy to jest oryginal od Spectra View czy cos innego (produkowane przez NECa?)... Chyba trzeba wyslac zapytanie do B&H.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
To jest oryginalny oryginał produkowany przez NECa - dobry pomysł z tym B&H.
Kupowałem do PA241W i jest to najoryginalniejszy oryginalny oryginał.
Można się zarejestrować w B&H tak, że z Polski płaci się kartą kredytową, a oni wysyłają na wskazany adres w USSA, z automatu. Jeśli ma się rodzinę/znajomych/przyjaciół, którzy planują przyjazd do Polski, można poprosić o przywiezienie. Jedyny mankament, to że ostatnio na trasie USSA -> Polska można mieć tylko jedną walizkę 25 kg, na łebka. Stąd, w/w znajomi są coraz mniej chętni do takich przysług.
Ostatnio edytowane przez mirekkania ; 20-06-2011 o 15:49
Kontaktowalem sie dzis z B&H i takze uzyskalem odpowiedz, ze jest to oryginalny produkt NECa. Mam rodzine w Kanadzie, tak wiec kaptur wraz z przesylka i oplatami (do Vancouver, BC) wynioslby 165 USD. Cena mega fajnaTeraz pytanie do mirekkania: czy ten kaptur sklada sie na plasko i mozna to przeslac w normalnej miekkiej kopercie? Co trzeba zrobic, aby taka paczka - nadana przez rodzine - nie utknela na cle, oczywiscie poza tym, ze kaptur jechalby bez opakowania, rachunku, itp?
Moja osłona była w kartonie o wymiarach 30 x 42 x 9 centymetrów. To nie jest duże pudełko i nie takie cięzkie.
Wysyłania w kopercie bym nie ryzykował, bo na 90% dojdzie połamane. To są elementy ze stosunkowo cienkiego plastiku. Karton jest sztywny i solidny, nie bez powodu.
Tą osłonę można kupić równiez w Kanadzie np.: http://tnij.org/mb6i Powinno wyjść taniej niż wysyłka z USy.
Niech rodzina opakuje w szary karton, napisze GIFT i powinno przejść bez kłopotów.
No fakt, znalazlem w samym Vancouver za 112 CAD, wiec cena naprawde rewelka, jak za ten kaptur.
Witam. Wydaje mi się, że mam problem z prawidłowym wyświetlaniem kolorów w firefoxie na tym monitorze. Kolory są sprane o jakieś pół tonu w dół. W ustawieniach przeglądarki mam: gfx.color_management.display_profile;D:\Drivers\PA 241W\n241w.icm następnie gfx.color_management.enablev4;true i gfx.color_management.mode;1. Monitor nie był kalibrowany sprzętowo, jedynie miał zapięty profil przez multiprofiler. Może ktoś cokolwiek poradzić ? Będę wdzięczny za każdą sugestię.
Skontaktuj się z nami