Close

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 92

Wątek: Nec PA241W

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streetfighter69 Zobacz posta
    To teraz, korzystajac z okazji, prosze o informacje, gdzie mozna kupic kaptur do monitora NEC PA271W Obojetne, czy bedzie to oryginal od SV czy podroba typu Pchood, byle pasowal do rzeczonego monitora.
    Przylacze sie do problemu. Czy PcHood bedzie pasowac do tego Neca? W specyfikacji pisza ze obejmuje max 26 cali a Nec ma 27...

Domyślnie

PChood nie pasuje. Mogę spróbować załatwić oryginał, ale to opcja dla bardzo, baaaardzo megazjebardzo cierpliwych - zainteresowanych proszę o PM.

Domyślnie

To teraz, korzystajac z okazji, prosze o informacje, gdzie mozna kupic kaptur do monitora NEC PA271W Obojetne, czy bedzie to oryginal od SV czy podroba typu Pchood, byle pasowal do rzeczonego monitora.
    Mozna sobie zanabyć w http://www.bhphotovideo.com/c/produc...d_for_NEC.html
    Wysyłają na cały świat. Nawet z przesyłką, ewentualnym cłem i VATem będzie taniej niż w Polszcze. A jak ktoś ma kogoś kto może przywieźć, to już wogóle połowa ceny. I do tego, nie trzeba być megazajebardzo cierpliwym.

Domyślnie

No prosze, dzieki za linka mirekkania Pytanie tylko, czy to jest oryginal od Spectra View czy cos innego (produkowane przez NECa?)... Chyba trzeba wyslac zapytanie do B&H.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

To jest oryginalny oryginał produkowany przez NECa - dobry pomysł z tym B&H.

Domyślnie

No prosze, dzieki za linka mirekkania Pytanie tylko, czy to jest oryginal od Spectra View czy cos innego (produkowane przez NECa?)... Chyba trzeba wyslac zapytanie do B&H.
    Kupowałem do PA241W i jest to najoryginalniejszy oryginalny oryginał.
    Można się zarejestrować w B&H tak, że z Polski płaci się kartą kredytową, a oni wysyłają na wskazany adres w USSA, z automatu. Jeśli ma się rodzinę/znajomych/przyjaciół, którzy planują przyjazd do Polski, można poprosić o przywiezienie. Jedyny mankament, to że ostatnio na trasie USSA -> Polska można mieć tylko jedną walizkę 25 kg, na łebka. Stąd, w/w znajomi są coraz mniej chętni do takich przysług.
    Ostatnio edytowane przez mirekkania ; 20-06-2011 o 15:49

Domyślnie

Kontaktowalem sie dzis z B&H i takze uzyskalem odpowiedz, ze jest to oryginalny produkt NECa. Mam rodzine w Kanadzie, tak wiec kaptur wraz z przesylka i oplatami (do Vancouver, BC) wynioslby 165 USD. Cena mega fajna Teraz pytanie do mirekkania: czy ten kaptur sklada sie na plasko i mozna to przeslac w normalnej miekkiej kopercie? Co trzeba zrobic, aby taka paczka - nadana przez rodzine - nie utknela na cle, oczywiscie poza tym, ze kaptur jechalby bez opakowania, rachunku, itp?

Domyślnie

Kontaktowalem sie dzis z B&H i takze uzyskalem odpowiedz, ze jest to oryginalny produkt NECa. Mam rodzine w Kanadzie, tak wiec kaptur wraz z przesylka i oplatami (do Vancouver, BC) wynioslby 165 USD. Cena mega fajna Teraz pytanie do mirekkania: czy ten kaptur sklada sie na plasko i mozna to przeslac w normalnej miekkiej kopercie? Co trzeba zrobic, aby taka paczka - nadana przez rodzine - nie utknela na cle, oczywiscie poza tym, ze kaptur jechalby bez opakowania, rachunku, itp?
    Moja osłona była w kartonie o wymiarach 30 x 42 x 9 centymetrów. To nie jest duże pudełko i nie takie cięzkie.
    Wysyłania w kopercie bym nie ryzykował, bo na 90% dojdzie połamane. To są elementy ze stosunkowo cienkiego plastiku. Karton jest sztywny i solidny, nie bez powodu.
    Tą osłonę można kupić równiez w Kanadzie np.: http://tnij.org/mb6i Powinno wyjść taniej niż wysyłka z USy.
    Niech rodzina opakuje w szary karton, napisze GIFT i powinno przejść bez kłopotów.

Domyślnie

No fakt, znalazlem w samym Vancouver za 112 CAD, wiec cena naprawde rewelka, jak za ten kaptur.

Domyślnie

Witam. Wydaje mi się, że mam problem z prawidłowym wyświetlaniem kolorów w firefoxie na tym monitorze. Kolory są sprane o jakieś pół tonu w dół. W ustawieniach przeglądarki mam: gfx.color_management.display_profile;D:\Drivers\PA 241W\n241w.icm następnie gfx.color_management.enablev4;true i gfx.color_management.mode;1. Monitor nie był kalibrowany sprzętowo, jedynie miał zapięty profil przez multiprofiler. Może ktoś cokolwiek poradzić ? Będę wdzięczny za każdą sugestię.

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów