Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A na serio obrabialem zdjecie na nie skalibrowanym monitorze, bo nasz forumowy kolega odsylal mi moj wlasny, mialem zaladowany profil, ale to jednak nie bylo to.....teraz to widze
    ta czarna plama na zdjeciu to moja wina, bo zabiegany bylem i nie mialem jak odeslac kalibratora na czas

Domyślnie

Zdjęcie jest ok, podoba sie, ladne kolorki.

Natomiast co do tego:

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    ta czarna plama na zdjeciu to moja wina, bo zabiegany bylem i nie mialem jak odeslac kalibratora na czas

Nie przesadzajmy Grzegorz sam mowiles że twoj monitor ma odchyły 0.5% na kilka miechow ;p

Domyślnie

czepiajstwo straszne w postach powyżej..szczególnie jeśli chodzi o ostrzenie. Ładne zjdęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Grzegorz sam mowiles że twoj monitor ma odchyły 0.5% na kilka miechow ;p
    Zaliczylem "pad" dysku systemowego i stawialem winde od nowa a wtedy odchylki juz sa.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toomool Zobacz posta
    czepiajstwo straszne w postach powyżej..szczególnie jeśli chodzi o ostrzenie. Ładne zjdęcie
    Diabeł tkwi w szczegółach...
    Mi zarzucano przechylenie milimetrowe budynku i to przez Grzegorza Więc myśle ze taki szczegół powinien byc poprawiony
    Ale widzę ze nikogo to nie interesuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Mi zarzucano przechylenie milimetrowe budynku i to przez Grzegorza
    Nie chce mi sie tutaj przepychac, ale widoczne wyraznie walace sie budynki to blad i to powazny......przeostrzenie to blad w przygotowaniu do sieci, choc uwazam osobiscie, ze nie ma tutaj kaszki walacej po oczach i czepiasz sie krawedzi lodki.
    Jarku szukaj bledow w moich zdjeciach, jest ich sporo nikt nie jest idealny, ale prosze Ciebie nie rob tego w ramach jakiejs chorej zemsty, walace sie zdjecie to blad ktory bedziesz mial na druku, przeostrzenie (wedlug Ciebie takie widoczne) jest moim bledem w przygotowaniu obrazka do sieci a to jest roznica.
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 22-06-2012 o 16:03

Domyślnie

Widzę ze komentarze są zbędne do zdjęć
    Więc obiecuje nie powtarzać błędu

Myślałem ze udzielanie tutaj to raczej chwila relaksu, a nie chore stresowanie sie o to co ktoś napisał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Widzę ze komentarze są zbędne do zdjęć
    Więc obiecuje nie powtarzać błędu

Myślałem ze udzielanie tutaj to raczej chwila relaksu, a nie chore stresowanie sie o to co ktoś napisał.
    Przestan pisac bzdury.....chodzi o to, ze wypominasz mi cos z zaznaczeniem, ze ja Tobie kiedys wypomnialem.....

Domyślnie

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba poznaje miejsce dla mnie jest ok, laczków ani innych atrybutów nie urywa ale jest jak trzeba.
    Natomiast co do dyskusji powyżej to wrzuciłbym na looz
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Przestan pisac bzdury.....chodzi o to, ze wypominasz mi cos z zaznaczeniem, ze ja Tobie kiedys wypomnialem.....
    nie, nie dla tego i nie wypominam Ci. Chciałem zwrócić tylko uwagę co do tego detalu. Tak jak każdy dobry samarytanin by to zrobił.
    Nie szukam konfliktu ,a wręcz przeciwnie. Tylko zastanawiam się po co to zadzieranie nosa. Jeżeli pokazuje tu zdjęcia to widocznie chce wiedzieć czy możliwe jest ,że coś jest nie tak na moim zdjęciu. Wierze ,że Ty też tak robisz i dla tego oglądamy tu nasze zdjęcia.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów