Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Lodka z Conemary

Tak wiec w drodze na miejscowke docelowa zobaczylismy z kolega Ralynitrosem "zaparkowana" lodeczke a raczej dwie....niestety tego wieczoru okazalo sie, ze to byly ostatnie chwile swiatla....

Domyślnie

chyba za ostre Grzesiu.Na brzegu łódki widać najbardziej. Piękne irlandzkie miejsce i wiele razy udowodniłeś że potrafisz nam to pokazać w rewelacyjny sposób.

Domyślnie

Ostrzone w NXie....widocznie musze jeszcze dopracowac te metode
    A lodeczka w zupelnie innym miejscu niz zwykle

Domyślnie

Ta czarna plama na zboczu skrajnie po prawej odciąga wzrok. Miejsce fajne.
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Nie tym razem chyba JARO...
    Kadr taki mało zdecydowany... Albo się Waść bałeś wody w tym momencie ( skutki wizyty Kolegów z ojczyzny ), albo inne powody były.
    Łódka pomimo wzorcowego zadawałoby sie usytuowania zbyt zlewa się z drugim planem i odbiciem w wodzie.
    Taki utrudniony mz odbiór to powoduje...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Nie tym razem chyba JARO...
    .
    nie rozumie?? ty nie widzisz tego?? więc dodaje link w którym podkreśliłem miejsce

Domyślnie

Jarku, czepiasz sie.....myslalem, ze o cos innego chodzi.....moze minimalnie przeostrzone, ale nie jest przesadzone
    Co do odbioru pracy, coz, wody sie nie balem wcale, tym bardziej, ze bylo tam z 10cm glebokosci, mam kadry z bliska, ale swiatlo strzelilo jak sie zwijalismy i to jeszcze na moment.....

Czarna plama, coz, Bartku walczylem z nia jak moglem i docelowo poleglem.....czasami trzeba miec czarna plame

A na serio obrabialem zdjecie na nie skalibrowanym monitorze, bo nasz forumowy kolega odsylal mi moj wlasny, mialem zaladowany profil, ale to jednak nie bylo to.....teraz to widze

Domyślnie

JARO - Odniosłem się do Twojej wypowiedzi iż możliwości Grega są jakie z innych prac znamy... stąd moje "nie tym razem"
    NIKON

Domyślnie

Szara połówka była? Niebo jakoś dziwnie przygaszone u góry...

Poza tym - ładnie w kadrze, nastrojowo... Pierdół się czepiać nie będę, choć te forum ewidentnie na pierdółkach zaczyna się skupiać(taka dywagacja, i nie chodzi o zarzut Jarka co do ostrości)... Co do plamy - prawda, czuć ją, ale kurde całość jest fajna i tego będę się trzymał. Większość tzw. zwykłych zjadaczy chleba już dawno by się zachwyciła...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jarku, czepiasz sie.....myslalem, ze o cos innego chodzi.....moze minimalnie przeostrzone, ale nie jest przesadzone
    mi w tym zdjęciu tylko to przeszkadza. Czepiam się bo Ty byś się czepił gdyby to było moje zdjęcie W końcu linia powinna mieć swoją ciągłość, a nie schodki.

Radku tym razem tez mi się podoba praca Grześka i to moja własna ocena.
    Jeżeli nie "tym razem" dotyczy Ciebie to przecież tego nie zmienię .

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów