Close

Strona 147 z 556 PierwszyPierwszy ... 4797137145146147148149157197247 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 461 do 1 470 z 5556

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    sądząc po tym czego nie ma w "zestawie" nie zdziwiłbym się gdyby ktoś w norwegii szukał tego aparatu.
    Z ciekawości wyslalem zapytanie o gwarancje, dowód zakupu...DOstalem maila , że własnie aparat sprzedano i faktycznie aukcja zakonczyla się... Jednak po godzinie czasu dostalem drugiego maila , że jednak nie sprzedany... Na moje pytanie o dowód zakupu, gwarancje (pal licho pudelko - nie wszyscy trzymaja) dostałem odpowiedz ze niestety gdzies sie zagubiła... napisalem ze w takim razie raczej nie jestem zainteresowany zwlaszcza brakiem gwarancji przy sprzecie za taka kase.. Dostalem odpowiedz ze "Możemy ponegocjować cene"...... heh..
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Jakaś dziwna ta transakcja ???!!!
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 22-06-2012 o 19:44
    NIKON

Domyślnie

Może ktoś kto rzekomo kupił również dopiero po fakcie dowiedział się ze poza puszką ładowarka i obiektywem NIC wiecej nie ma
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek78 Zobacz posta
    Z ciekawości wyslalem zapytanie o gwarancje, dowód zakupu...DOstalem maila , że własnie aparat sprzedano i faktycznie aukcja zakonczyla się... Jednak po godzinie czasu dostalem drugiego maila , że jednak nie sprzedany... Na moje pytanie o dowód zakupu, gwarancje (pal licho pudelko - nie wszyscy trzymaja) dostałem odpowiedz ze niestety gdzies sie zagubiła... napisalem ze w takim razie raczej nie jestem zainteresowany zwlaszcza brakiem gwarancji przy sprzecie za taka kase.. Dostalem odpowiedz ze "Możemy ponegocjować cene"...... heh..
    a później ponegocjujemy z adwokatem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karrampuk Zobacz posta
    a później ponegocjujemy z adwokatem
    No jakoś to o tym samym pomyślałem !!!
    NIKON

Domyślnie

Na allegro wszystkie wystawione D800 to ściema nikt nie ma puszki na stanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirek Zobacz posta
    Jakaś dziwna ta tranzakcja ???!!!
    że co dziwne (Oo)...

Ale z dostępnością faktycznie jest problem, jak z nowymi puszkami będzie tak samo to średnio to widzę
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

hej

z dostepnoscia jest faktycznie slabo.. ja mialem to szczescie, ze dzisiaj napisalem maila w sprawie dostepnosci d800 w foto-plusie i o 17 odebralem aparat.
    Warto tez skontaktowac sie z FotoGandinim - wiem, ze dzisiaj mial dostawe d800. Byc moze jeszcze cos bedzie wolne

pozdr.
    Pawel

Domyślnie

Większosć postó∑ w tym wątku nie ma nic wspólnego z jego tytułem, proponuję założyć nowy pt: Dostępność, Gdzie kupić D800 czy coś podobnego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrr Zobacz posta
    Większosć postó∑ w tym wątku nie ma nic wspólnego z jego tytułem, proponuję założyć nowy pt: Dostępność, Gdzie kupić D800 czy coś podobnego.
    A ja się pytam po co zakładać nowy temat?!
    Mało Ci jednego? -> http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=207655

Strona 147 z 556 PierwszyPierwszy ... 4797137145146147148149157197247 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów