Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Idzie front

Domyślnie

Ja kupuję tak jak jest - pasuje mi starcie ciepłego doły z burzową górą
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Lubie bardzo nadmorskie klimaty .
    I ten Caribbean Baltic jak najbardziej podoba mnie się .
    Nad kompozycją można by tu trochę podumać, ale chyba lepiej będzie jak okiem na kopaną w tv rzucę .

Domyślnie

Dobre soczyste nadmorskie zdjęcie. Super ...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Ja kupuję tak jak jest - pasuje mi starcie ciepłego doły z burzową górą
    Ja się zgodzę z Bartkiem
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Dzięki za odwiedziny i komentarze. Na innym portalu fotka wylądowała w tamtejszej ciemni. Ale ja jestem wspaniałomyślny i szanuję zdanie każdego.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Fajnie jest jedyne co bym zmienił to ciutke mniej saturacji i gitarka.

Domyślnie

dobrze jest, jak na moje oko to wszystko jest na swoim miejscu, a co do kolorków to fajnie to wszystko ze sobą gra, ładny jest tu kontrast między górą a dołem.
    bieluś

Domyślnie

zaur, zawsze w twoich pracach podobało mi sie twoja dbałość o detale i jakość, ktora była na najwyższym poziomie, tutaj gdzieś to uciekło, zwłaszcza na palach, mam wrażenie lekkiej papki pikselowej, podejrzewam cropowanie kolorystyka ciut za bardzo cytrynowa, jak dla mnie, natomiast do kadru nie mam zastrzeżeń, może nie jest rewolucyjny, ale jak najbardziej poprawny.
    pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    zaur, zawsze w twoich pracach podobało mi sie twoja dbałość o detale i jakość, ktora była na najwyższym poziomie, tutaj gdzieś to uciekło, zwłaszcza na palach, mam wrażenie lekkiej papki pikselowej, podejrzewam cropowanie kolorystyka ciut za bardzo cytrynowa, jak dla mnie, natomiast do kadru nie mam zastrzeżeń, może nie jest rewolucyjny, ale jak najbardziej poprawny.
    pozdrawiam serdecznie
    No, niestety żadnego cięcia tu nie było.
    Co do "papki", o której piszesz zwróć uwagę na ten wystający kołek po lewej, widzisz sęczek? Reszta to bardzo stare modele zniszczone przez wodę, wodorosty i pływający w tą i z powrotem piasek. Możliwe, że sprawiają wrażenie papki, ale nie jest to papka po obróbce, której tu jest tak naprawdę niewiele. Piasek pod wodą na dole nie ma wyrazistości przez sześciosekundowe naświetlanie (była drobna falka).
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

zdjęcie podoba mi się - co do dywagacji na temat kadru to ewentualnie spróbowałbym ustawić lewy brzeg kadru nie na pieńku ale ciut w lewo żeby zdjęcie zaczynało się przerwą... choć do końca nie wiem czy to byłby zabieg właściwy
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów