Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Idzie front

Domyślnie Idzie front

Taki widoczek znad naszego morza. Na innym portalu ktoś napisał, że kadrowo coś nie tak, ale nie wyjaśnił dlaczego. Mi się podoba, może komuś z Was również.

Zapraszam.

LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kadrowo bez zarzutu, nie mam pojęcia do czego tu by się można przyczepić. Jesli się patrzy na to jak na obraz to jest fajnie, natomiast jako zdjęcie to jednak nadmiar kolorów ma, w sensie nasycenia.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

biorę w całości tak jak jest...bo jest świetnie!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Mi też kadrowo coś nie tak ludzie niestety lubią się poczepiać nie za bardzo wiedząc jak to uargumentować
    Ogladam na pracowym LCD i za Chiny bym nie powiedział że to nasze morze więc na temat kolorów nic nie powiem.
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Kadrowo bez zarzutu, nie mam pojęcia do czego tu by się można przyczepić. Jesli się patrzy na to jak na obraz to jest fajnie, natomiast jako zdjęcie to jednak nadmiar kolorów ma, w sensie nasycenia.
    To nie do końca tak z tym nasyceniem, bo niebo jest ok, zdecydowanie żółć mocna ale to wizja Andrzeja tak chciał tak ma
    Mnie osobiście nie przeszkadza, taka wersja z "przytupem"
    A na portalu o którym Andrzej wspomniał widziałem morskie kadry bardziej "odlotowe" nad którymi ludziska rozpływali się w zachwycie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    nie mam pojęcia do czego tu by się można przyczepić.
    ...to może złamać zasadę tego forum i po prostu się nie przyczepić... ??

zdjęcie jest świetne a kolory rewelka !
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    ...to może złamać zasadę tego forum i po prostu się nie przyczepić... ?? !
    heretyk, bana mu dać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Mi też kadrowo coś nie tak ludzie niestety lubią się poczepiać nie za bardzo wiedząc jak to uargumentować
    Ogladam na pracowym LCD i za Chiny bym nie powiedział że to nasze morze więc na temat kolorów nic nie powiem.
    Na pierwszy plan Słońce dawało całą mocą, płytka woda ujścia Piaśnicy zadziałała może jak polar, stąd te kolorki pierwszego planu i wody w głębi.
    To z naszego ostatniego zlotu we Władku.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ale Andrzeju ja ogladam to na kiepskim LCD więc kolory mam po prostu fikuśne takie tropikalne

Domyślnie

Nie wiem czy nie... hmm... za zielono? Poszedłbym może w tę stronę bardziej?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów