Ja kupuję tak jak jest - pasuje mi starcie ciepłego doły z burzową górą
Szukaj
Ja kupuję tak jak jest - pasuje mi starcie ciepłego doły z burzową górą
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Lubie bardzo nadmorskie klimaty.
I ten Caribbean Baltic jak najbardziej podoba mnie się.
Nad kompozycją można by tu trochę podumać, ale chyba lepiej będzie jak okiem na kopaną w tv rzucę.
Dobre soczyste nadmorskie zdjęcie. Super ...
NIKON
Dzięki za odwiedziny i komentarze. Na innym portalu fotka wylądowała w tamtejszej ciemni. Ale ja jestem wspaniałomyślny i szanuję zdanie każdego.![]()
LED ZEPPELIN
Fajnie jest jedyne co bym zmienił to ciutke mniej saturacji i gitarka.
dobrze jest, jak na moje oko to wszystko jest na swoim miejscu, a co do kolorków to fajnie to wszystko ze sobą gra, ładny jest tu kontrast między górą a dołem.
bieluś
zaur, zawsze w twoich pracach podobało mi sie twoja dbałość o detale i jakość, ktora była na najwyższym poziomie, tutaj gdzieś to uciekło, zwłaszcza na palach, mam wrażenie lekkiej papki pikselowej, podejrzewam cropowaniekolorystyka ciut za bardzo cytrynowa, jak dla mnie, natomiast do kadru nie mam zastrzeżeń, może nie jest rewolucyjny, ale jak najbardziej poprawny.
pozdrawiam serdecznie
No, niestety żadnego cięcia tu nie było.
Co do "papki", o której piszesz zwróć uwagę na ten wystający kołek po lewej, widzisz sęczek? Reszta to bardzo stare modele zniszczone przez wodę, wodorosty i pływający w tą i z powrotem piasek. Możliwe, że sprawiają wrażenie papki, ale nie jest to papka po obróbce, której tu jest tak naprawdę niewiele. Piasek pod wodą na dole nie ma wyrazistości przez sześciosekundowe naświetlanie (była drobna falka).
LED ZEPPELIN
zdjęcie podoba mi się - co do dywagacji na temat kadru to ewentualnie spróbowałbym ustawić lewy brzeg kadru nie na pieńku ale ciut w lewo żeby zdjęcie zaczynało się przerwą... choć do końca nie wiem czy to byłby zabieg właściwy![]()
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Skontaktuj się z nami