Szukaj
Ja tu widzę piękny kontrast między dołem ciepłym i groźną zimną górą. Kadr spokojny, stonowany podbity srogimi chmurami burzowymi. Może szczęka pozostaje na miejcu ale i tak bardzo mi sie podoba. Wogóle jak mi brakuje bezchmurnego nieba, choćby złowrogiej pogody...Radom to nawet w tym roku burze omijająJuż 3 tydzień pogoda taka, że szkoda brać aparat...
Kolory są okey, ten kontrast podkreśla starcie żywiołów.
Co do kadru.
W Twojej fotografii niebo zdecydowanie przyciąga uwagę. Falochron i płycizny ujścia Piaśnicy, dopełniają kadr, lecz nie mają tej mocy, co by zatrzymać (na dłużej) spojrzenia, które ucieka w gęste obłoki (tam się najwięcej dzieje!).
Ja zdecydowanie poproszę o więcej tego rozgniewanego nieba, przy jednoczesnym zachowaniu "podłogi". =]
Pozdrawiam! =]
dla mnie obydwie wersje super.
W sam raz na ścianę w jakimś większym formacie.
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
Piasek mi nie pasi - mimo wszystko wydaje sie ze przesadziles z nasyceniem. NIebo w porządku, kadrowo tez.
Kadrowo mi pasuje. Klimat I nastroj budowany glownie przez niebo, to zetkniecie groznego nieba I rozswietlonego dolu.
Co do kolorystyki, taka miales wizje jako autor-swiete prawo. Mi osobiscie, ta wizja nie odpowiada, szczegolnie dol zdjecia.
No, kurde. Ja to bym widzial w mocarnym BW. Na gorze jest groznie, na dole swiatlo az hula.
Po co tu kolor? Odwraca uwage od przenikajacych sie dwoch zywiolow...Swietliscie I mroczne pospolu, no tylko BW.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami