Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Idzie front

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    [...] takie tropikalne
    To i tak lepiej niż hawajskie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Nie wiem czy nie... hmm... za zielono? Poszedłbym może w tę stronę bardziej?
    Trochę za bardzo w "tę" stronę pojechałeś Osobiście lubię tego typu niebo w tonacji "gołębiowo-szarej".
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    Osobiście lubię tego typu niebo w tonacji "gołębiowo-szarej".
    Co kto lubi...

Domyślnie

Co kto lubi...
    No właśnie..
    A jak dla mnie ta strona jest fajniejsza
    pzdr
    Pozdrawiam z Wrocławia - Wojtek
    D300s, N 16-85/3,5; N 35/1,8; N 70-300 VR; Slik 500dx; S DSC-H50

Domyślnie

Ja tu widzę piękny kontrast między dołem ciepłym i groźną zimną górą. Kadr spokojny, stonowany podbity srogimi chmurami burzowymi. Może szczęka pozostaje na miejcu ale i tak bardzo mi sie podoba. Wogóle jak mi brakuje bezchmurnego nieba, choćby złowrogiej pogody...Radom to nawet w tym roku burze omijają Już 3 tydzień pogoda taka, że szkoda brać aparat...

Domyślnie

Kolory są okey, ten kontrast podkreśla starcie żywiołów.
    Co do kadru.
    W Twojej fotografii niebo zdecydowanie przyciąga uwagę. Falochron i płycizny ujścia Piaśnicy, dopełniają kadr, lecz nie mają tej mocy, co by zatrzymać (na dłużej) spojrzenia, które ucieka w gęste obłoki (tam się najwięcej dzieje!).
    Ja zdecydowanie poproszę o więcej tego rozgniewanego nieba, przy jednoczesnym zachowaniu "podłogi". =]

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

dla mnie obydwie wersje super.
    W sam raz na ścianę w jakimś większym formacie.

Domyślnie

Piasek mi nie pasi - mimo wszystko wydaje sie ze przesadziles z nasyceniem. NIebo w porządku, kadrowo tez.

Domyślnie

Kadrowo mi pasuje. Klimat I nastroj budowany glownie przez niebo, to zetkniecie groznego nieba I rozswietlonego dolu.
    Co do kolorystyki, taka miales wizje jako autor-swiete prawo. Mi osobiscie, ta wizja nie odpowiada, szczegolnie dol zdjecia.
    No, kurde. Ja to bym widzial w mocarnym BW. Na gorze jest groznie, na dole swiatlo az hula.
    Po co tu kolor? Odwraca uwage od przenikajacych sie dwoch zywiolow...Swietliscie I mroczne pospolu, no tylko BW.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Kolory są trochę niezbyt naturalne na oryginalnym zdjęciu.
    Morze nie wygląda jak polskie zdecydowanie.

Nie wiem czy nie... hmm... za zielono? Poszedłbym może w tę stronę bardziej?
    Mi się właśnie bardziej podoba Twoja koncepcja ale oryginał też jakoś daje radę

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów