Szukaj
Nie przecztamy wszystkich książek, nie umówimy się z każdą dziewczyną i nie wypijemy całej wódki....
Ale KTO - jeśli nie my? Ale KIEDY - jeśli nie teraz?
Udało Ci się złapać ostrość i nienajgorsze światło, ale zachęcać Ciebie to dalszych publikacji w tym klimacie nie będę, ponieważ to nie są dobre zdjęcia, kadry i bałagan przypadkowości nie działają na korzyść. Nie idź tą drogą![]()
D90
Nic mi sie tu przypadkowo nie "udało". Ostrość raczej świadomie ustawiam tam gdzie chce a oba zdjęcia były robione w manualu więc światło tez raczej świadomie dobralemw pierwszym przypadku świeciły żarówki w holu a w drugim dzienne. I nie są to zdjęcia okazujace moja "drogę" fotograficzną, tylko zdjęcia z marszu zrobione, żona sie zbierała do wyjścia i była cały czas w ruchu a potem prowadziła auto. Tylko tyle albo aż tyle. Zależy jak kto patrzy
![]()
zdjęcia mnie nie przekonały, jeżeli dla Autora mają jakieś sentymentalne znaczenie to Album jeżeli nie - kosz!
AMATOR
Nie obrażaj się na uwagi, ale zacznij fotografować obce osoby, to będziesz bardziej krytyczny wobec swoich prac.
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
"Fotografowanie stało się dziś rozrywką niemal równie masową co życie seksualne czy taniec. Oznacza to, że podobnie jak sztuka masowa, fotografia w rękach większości ludzi wcale sztuką nie jest. Stanowi przede wszystkim rytuał społeczny (...)". O fotografii Susan Sontag.
Skontaktuj się z nami