Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Kapliczka

Domyślnie

Jedno z drugim jest nierozerwalnie związane, myślę że mamy tu miejsca dość dla różnych opcji.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Jedno z drugim jest nierozerwalnie związane, myślę że mamy tu miejsca dość dla różnych opcji.
    No dobrze, ale uważam że granice jakieś powinny być.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcy1 Zobacz posta
    No dobrze, ale uważam że granice jakieś powinny być.
    Kto je ma nakreślić i w oparciu o jakie kryteria. Do tego działu fotograf tylko zerka i czym prędzej wychodzi by nie dostać banana do konsumpcji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żeglarz Zobacz posta
    Kto je ma nakreślić i w oparciu o jakie kryteria. Do tego działu fotograf tylko zerka i czym prędzej wychodzi by nie dostać banana do konsumpcji.
    NIe za bardzo wiem o co CI chodzi zwłaszcza z tą końcówk, nakreślać ich nikt nie musi, sami o tym powinniśmy wiedzieć.

Domyślnie

Bardzo fajne z pomysłem

Inaczej niż zwykle
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcy1 Zobacz posta
    NIe za bardzo wiem o co CI chodzi zwłaszcza z tą końcówk, nakreślać ich nikt nie musi, sami o tym powinniśmy wiedzieć.
    Banan to taki owoc darowany przez przemiłych moderatorów gdy ktoś sprowokuje zbyt dużą grupę userów do wojny, już mnie nie wywołuj do tablicy, banany mi się przejadły.

Domyślnie

Hm.. tylko nie wiem za co miałbym dostać tego "banana"? za to że wyrażam swoje zdanie? troszke to dziwnie napisałeś, tak jak bym co najmnije coś złego napisał, na dodatek ja zadnej wojny nie prowokuje, po prostu napisałem co mysle, a to chyba nie zabronione? Nikogo nie obraziłem, no chyba że Wojtka, za to że to w jego poscie się odbywa, jesli tak, to go przepraszam, chodź Jego zdjęcie było przykładem do tego, o co mi chodziło. Dlatego jesli wg. Ciebie mogłbym dostać "banana" to ok, tylko żebym miał konkretnie podany powód
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Nie zamulajcie wątku kolego bajcy.Masło maślane już robicie powoli...
    Co do zdjęcia to zmieniam zdanie- jednak mi się podoba
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 19-05-2012 o 00:35 Powód: zdanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Bo ogromne znaczenie ma materiał wyjściowy. Co innego można wycisnąć obróbką ze zdjęcia zrobionego małpką czy telefonem, a co innego lustrzanką z dobrym obiektywem.
    Oczywiście mam na myśli normalną obróbkę, a nie efekty specjalne/artystyczne jak w tym wątku.
    Zerknął ktoś na info EXIF? ...PS "żondzi"
    Nikon D7100 N18-105 VR N55-300 VR N35mm f/1.8G i kilka M42
    Więcej na ... D&S FOTO

Domyślnie

Mógłbyś jaśniej?????
    A new shit has come to light...

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów