może czas kupić, ale czy jeszcze będzie![]()
Szukaj
może czas kupić, ale czy jeszcze będzie![]()
D7000; SB - 910; N10 - 24; N18 - 200 VRII; N70 - 300 VR G IF-ED; N35 / 1.8G; N105 / 2.8 VR MICRO + podpórka + FT2
dzisiaj powinien się pojawić w Real'u, ale już pewnie jest wykupiony, bo sklepy dostają po 200 sztuk. Ja na razie zacznę grać w wersje guest. Zobaczę, czy będzie warto kupić.
A kiedy to będzie na PS3?
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Ooo, jest wawerska guest? Skąd można pobrać? Zobaczyłbym czy mi pójdzie![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Dokładnie tak to wyglądaZnajomi masowo oznajmiają o której wchodzą, a są to zarówno młodziaki jak i zupełnie poważne, dorosłe kobitki...
Ja nie gram, ale jakbym grała - obok siedzi zagorzały graczPrzyznam, że dźwięki są na wysokim poziomie, zarówno muzyczka, efekty jak i podkład głosu. Ale co fajnego w takim łubudu przez kilka godzin, to nigdy nie pojmę
![]()
Pobierasz ze strony www.diablo3.com/guest ale musisz mieć od kogoś numer seryjny do konta guest, który dodawany jest do wersji pełnej. (jedna sztuka na pudełko)
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Diablo to jedyna seria gier do której mam nieziemski sentyment, w dwójke gralem dobre 3 lata, i nareszcie teraz jest trójeczkaTylko musze troche kompa zmodernizowac...
Skontaktuj się z nami