Close

Strona 5 z 73 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

może czas kupić, ale czy jeszcze będzie
    D7000; SB - 910; N10 - 24; N18 - 200 VRII; N70 - 300 VR G IF-ED; N35 / 1.8G; N105 / 2.8 VR MICRO + podpórka + FT2

Domyślnie

dzisiaj powinien się pojawić w Real'u, ale już pewnie jest wykupiony, bo sklepy dostają po 200 sztuk. Ja na razie zacznę grać w wersje guest. Zobaczę, czy będzie warto kupić.

Domyślnie

A kiedy to będzie na PS3?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Ooo, jest wawerska guest? Skąd można pobrać? Zobaczyłbym czy mi pójdzie
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    no pewnikiem tak. No ale dla osoby nie znającej tematu/gry to z obserwacji forum i fejsa wynika że to jakas zbiorowa akcja na granie się zapowiada
    Dokładnie tak to wygląda Znajomi masowo oznajmiają o której wchodzą, a są to zarówno młodziaki jak i zupełnie poważne, dorosłe kobitki...
    Ja nie gram, ale jakbym grała - obok siedzi zagorzały gracz Przyznam, że dźwięki są na wysokim poziomie, zarówno muzyczka, efekty jak i podkład głosu. Ale co fajnego w takim łubudu przez kilka godzin, to nigdy nie pojmę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez soja Zobacz posta
    może czas kupić, ale czy jeszcze będzie
    w gdańskim mediamarkt na pólkach leży pudełek od groma i nikt sie na nie nie rzuca.
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    Ooo, jest wawerska guest? Skąd można pobrać? Zobaczyłbym czy mi pójdzie
    Pobierasz ze strony www.diablo3.com/guest ale musisz mieć od kogoś numer seryjny do konta guest, który dodawany jest do wersji pełnej. (jedna sztuka na pudełko)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    Pobierasz ze strony www.diablo3.com/guest ale musisz mieć od kogoś numer seryjny do konta guest, który dodawany jest do wersji pełnej. (jedna sztuka na pudełko)
    Ja miałem dwa klucze guest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    A kiedy to będzie na PS3?
    Na chwilę obecną nie ma planów wydania na konsole.

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    W skrócie - pójdzie na wszystkim, wyprodukowanym w ciągu ostatnich 6 lat. Ja grałem na lapku z T8400 i GF8400M GS.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Diablo to jedyna seria gier do której mam nieziemski sentyment, w dwójke gralem dobre 3 lata, i nareszcie teraz jest trójeczka Tylko musze troche kompa zmodernizowac...

Strona 5 z 73 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów