Close

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 84

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    a ja specjalnie przenioslem obrone na pazdziernik
    No ja też przed obroną, ale chce się uwinąć z tym jak najszybciej bo przy dotacjach z UP nie mogę być studenciakiem, a mimo iż juz zajęć dawno nie mam to póki obrony nie będzie status studenta wisi na karku Ale to koniec OT

Cytat Zamieszczone przez prezio Zobacz posta
    to pamiatki na wiecznosc - ja po 20 latach mam jeszcze swoja VHSke i milo sie ja oglada.
    Przegraj ją sobie na DVD lub dysk bo z doświadczenai wiem, że odtwarzacze czasami lubią wciągać taśmy
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Jeśli nie robimy "sztuki" poniżej 5ciu koła nie schodzimy - i to MY mówimy ile będzie (oki nie mniej niż 36klatek)
    Pozdrawiam
    Adam R.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    No ja też przed obroną, ale chce się uwinąć z tym jak najszybciej bo przy dotacjach z UP nie mogę być studenciakiem, a mimo iż juz zajęć dawno nie mam to póki obrony nie będzie status studenta wisi na karku Ale to koniec OT

Przegraj ją sobie na DVD lub dysk bo z doświadczenai wiem, że odtwarzacze czasami lubią wciągać taśmy
    Juz przegralem
    Nikus DeTrzysta'S i szklarnia z owocami Sigmusia i Nikusia oraz malutkiej Tokinki - do tego blyszczyk na 9setce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    Ostatnio fotografowałem na ślubie znajomej i o ile ona dobrze rozumie, że lepsze zdjęcia kosztują więcej i wymagają większego nakładu pracy (choćby posprodukcja itd.) to już jej mąż zabił mnie tekstem gdy wyjeżdzałem z wesela po oczepinach - "to co? wpadne jutro ok 14 po zdjecia". Żona go później troche uświadomiła...
    Domyślam się, że skoro to była znajoma, to nie było umowy, no bo gdybyście podpisali dokument, to zakładam, że młody wyczytałby w nim, że termin przekazania zdjęć nastąpi po 20/30/... dniach, tak? A może to był żart, ironia?
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bialogardzianin Zobacz posta
    Domyślam się, że skoro to była znajoma, to nie było umowy, no bo gdybyście podpisali dokument, to zakładam, że młody wyczytałby w nim, że termin przekazania zdjęć nastąpi po 20/30/... dniach, tak? A może to był żart, ironia?
    Odbyło się to bez umowy, bo wszyscy sobie ufamy Nie zmienia to jednak faktu, iż Pan młody ewidentnie nie zdawał sobie sprawy z tego, że zdjęcie z puszki to dopiero półmetek, mówił to całkiem serio i musiałem mu tłumaczyć, ze tak to nie funkcjonuje Skwitował naszą rozmowę "no tak, wy fotografowie o macie takie zboczenia z tym obrabianiem"
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Nie ma co się łudzić i oszukiwać, to co dziś wymyślono na zachodzie, jutro będzie i u nas...
    http://www.tvn24.pl/0,1744117,0,1,je...wiadomosc.html

Barack Obama: "Właśnie doszedłem do wniosku, że ważne jest bym potwierdził, iż uważam, że pary tej samej płci powinny móc zawrzeć związek małżeński."

Już zacznijcie ulepszać ofertę dla "nowych" i oryginalnych par

GL
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Nie ma co się łudzić i oszukiwać, to co dziś wymyślono na zachodzie, jutro będzie i u nas...
    http://www.tvn24.pl/0,1744117,0,1,je...wiadomosc.html

Barack Obama: "Właśnie doszedłem do wniosku, że ważne jest bym potwierdził, iż uważam, że pary tej samej płci powinny móc zawrzeć związek małżeński."

Już zacznijcie ulepszać ofertę dla "nowych" i oryginalnych par
    Co w tym śmiesznego, bo nie łapię?

Domyślnie

Jeśli się takie "atrakcyjne" pary trafią, to myśle ze raczej żaden normalny fotograf nie podniesie ceny o 100%

Domyślnie

Łukasz, zupełnie nic śmiesznego w tym nie ma... zupełnie.

Domyślnie

gdzie na jakimś blogu fotografa ślubne widziałem zdjęcia ze ślubu pary tej samej płci (męskiej).
    Jak to się mówi klient nasz pan. Takie zlecenie to takie samo jak inne.

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów