Close

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 84

Domyślnie

nie prawda, wszystko zależy jakie masz pary, my z powodu chyba naszych charakterów trafiamy w większości na pary nienudne i często zdarza się robić noce poślubne. Sa to jednak w najmocniejszym wydaniu delikatne akty i często w dniu ślubu mini-sesja, młodzi często w hotelu gdzie się bawią mają apartament, a ileż można tańce fotografować...??

Domyślnie

Nie wydaje mi się bym trafiał na nudne pary. Poza tym gdy para szuka fotografa to ocenia raczej jego zdjęcia, a nie charakter. Owszem, podczas spotkania czy podpisywania umowy poznaje się w jakimś stopniu młodych, a oni fotografa, ale bez przesady... Ja akurat wcale nie jestem "smutny" z tego powodu, że nie trafiłem na parę, która chciałaby bym uwieczniał ich igraszki łóżkowe.
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 11-05-2012 o 16:36

Domyślnie

Przeciez to nie chodzi o fotografowanie stosunku tylko fotografie buduarowa. Dodaj do portfolio kilka delkatnych seksownych zdjec i kienci sie znajda.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matey3000 Zobacz posta
    Przeciez to nie chodzi o fotografowanie stosunku tylko fotografie buduarowa. Dodaj do portfolio kilka delkatnych seksownych zdjec i kienci sie znajda.
    No przecież wiem, że nie chodzi o "fotografowanie stosunku"

Domyślnie

Przemo, zapytania są i to od całkiem poważnych par...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Przemo, zapytania są i to od całkiem poważnych par...
    że premier niby? sorry musiałem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    że premier niby? sorry musiałem...
    Albo biskup...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Gniadek Zobacz posta
    Co w tym śmiesznego, bo nie łapię?
    Tez nie wiem w czym problem... chociaż przy temacie seksualności nietolerancja i niewiedza ujawnia się nader często

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    Tez nie wiem w czym problem... chociaż przy temacie seksualności nietolerancja i niewiedza ujawnia się nader często
    w czym objawia sie niewiedza osób nietolerujących związków homoseksualnych, które są w rozbieżności z nader tradycyjnym współżyciem heteroseksualnym? nietolerancja nie wiąże się z brakiem wiedzy, kulturą, zaściankowością, związana jest z ideologią i filozofią życia, niechaj pierwszy rzuci kamień...

koniec OT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Nie wydaje mi się bym trafiał na nudne pary. Poza tym gdy para szuka fotografa to ocenia raczej jego zdjęcia, a nie charakter.
    no jak zdjęcia nie mają charakteru to nawet odważna para nie będzie śmiała nawet zapytać

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów