Nie ma to jak młodsze rodzeństwo
Szukaj
Nie ma to jak młodsze rodzeństwo
Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...
Mojżesz i Jezus siedzą w łódce na jeziorze i wspominają, jakie cuda dokonywali za życia. Jezus nabrał wody z jeziora i daje Mojżeszowi:
- Skosztuj.
- Wino! Niepojęte! - krzyczy Mojżesz.
- Cud.
Na to Mojżesz wstaje, mruczy coś tam pod nosem, rozkłada ręce, a woda w jeziorze się rozchodzi.
- Niepojęte! - krzyczy Jezus.
- Cud.
Wtedy Jezus wstaje, wystawia nogę za burtę, potem drugą i zaczyna tonąć. Trzy sekundy i jest na dnie. Mojżesz rozsuwa wody jeziora i wyjmuje Jezusa.
- Kurde, nie kapuję - dziwi się Jezus. - Tyle razy chodziłem po wodzie i nigdy nie tonąłem!
- Możesz nazwać mnie niedowiarkiem, ale wydaje mi się, że w jakiś sposób związane jest to z dziurami, co masz w stopach...
Wyj...lo mi rzepki z kolan
Jaka jest różnica między szefem a mężem?
Mąż nie wie, że ma zastępcę.![]()
N
Dowcip dla Pan.
najnowsza odpowiedz na (stare) powiedzenie:
- Pij, pij bedziesz latwiejsza.
- Ja jestem latwa... tylko z ciebie straszna *******a.
Pisze się "Panów" a nie "Pan"
http://bebzol.com/pl/ciekawa-histori...ety.74288.html
Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.
Po ulicy szła Kobieta O Najpiękniejszym Biuście Świata. Dumny krok, głowa wysoko, siła i godność bije od niej z daleka. Wszyscy faceci dookoła zestresowani, że uzna ich za niegodnych flirtu. Poza jednym. Podszedł i poprosił o możliwość ugryzienia piersi. Pani oczywiście oburzyła się i odmówiła. Mężczyzna nalegał. Pani odmawiała. Pan zaproponował 200 zł. Pani wpadła w szał. Pan zaproponował 300. Pani miała mu to za złe. Stanęlo na, dajmy na to, 500. Udali się w ustronne miejsce, Pan zaczął pieścic, całować, lizać ww. najpiękniejsze piersi świata. Po kilkunastu minutach, zniecierpliwiona Pani:
- No gryzie pan, czy nie?
Facet: - E nieee, troche drogo...
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 13-05-2012 o 01:56
Skontaktuj się z nami