Close

Strona 6 z 364 PierwszyPierwszy ... 456781656106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

u mnie przez weekend przetoczylo sie pare buteleczek Beck'sa oraz kilka ladnych buteleczek jablkowego cydru produkcji Magners...mniam (lepsiejszy jest gruszkowy)
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

A propos zagryzania kredą, mój dwuletni kuzyn kiedyś zagryzał - niebieską, nie wiem czy wzmocniły mu się od tego kości, ale generował wtedy bardzo ciekawie zabarwione hm produkty uboczne...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GeparD Zobacz posta
    u mnie przez weekend przetoczylo sie pare buteleczek Beck'sa oraz kilka ladnych buteleczek jablkowego cydru produkcji Magners...mniam (lepsiejszy jest gruszkowy)
    Ja to kojarzę pod "źródłową" nazwą Bulmers. Niam (o:
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Też jestem uzależniony od Pepsi. Od ponad 20 lat. I zgadzam się z Artem Erie w sprawie wapnia. Trzeba zakąszać serem. Dodatkowym minusem wlewania w siebie litrów tego napoju jest wzdymanie od gazu (Pepsi bez gazu traci smak).
    Tak wzdetego bebzona przez pepsi/coca cole to ja w zyciu nie mialem Od kilku dni odstawilem te "napoje" i od razu lzej...

Bulmers to English Cider, Magners to Irish
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 30-04-2012 o 18:32 Powód: Łączenie postów
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

pyszne zestawienie gorącym dniu
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

A kojarzycie browar z Gorlic (chyba) albo Krosna nie pamiętam nazwy niestety. Prawdziwy smak piwa. Od tego momentu nie piję masowego syfu. Ale co jest dobre nie jest tanie i bardziej popularna jest wódka z kolą
    red light, dark room...

Domyślnie

ja ubolewam straszeni, że w mojej okolicy nie ma żadnego lokalnego browaru.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    A kojarzycie browar z Gorlic (chyba) albo Krosna nie pamiętam nazwy niestety. Prawdziwy smak piwa. Od tego momentu nie piję masowego syfu. Ale co jest dobre nie jest tanie i bardziej popularna jest wódka z kolą
    chyba chodzi o browar GRYBÓW, piłem góralskie, lach i lach mocne, dobre piwa lecz szału nie ma
    ale masz racje, lepsze od koncerniaków ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    chyba chodzi o browar GRYBÓW, piłem góralskie, lach i lach mocne, dobre piwa lecz szału nie ma
    ale masz racje, lepsze od koncerniaków ...
    Chyba masz rację, niedługo mi dowiozą to się wyjaśni Właśnie kilka smaków jakoś było i jeden szczególnie mi spasował. Takie piwo to było kiedyś w każdej mordowni. A teraz to jest totalna kaszana.
    red light, dark room...

Strona 6 z 364 PierwszyPierwszy ... 456781656106 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów