Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Debiut :)

Domyślnie

Trochę canonierów tu zagląda, by podyskutować między innymi o zdjęciach. Te są praktycznie niezależne od sprzętu w dziedzinach portreto-podobnych.

Domyślnie

Ja coraz bardziej się przekonuje że nie warto nic wrzucać na fora. Mi się ma podobać a i tak nawet jakby zdjęcia wrzucał nieżyjący Avedon to by mu ktoś wytknął że lekko mu się aparat przekrzywił i że ściął łokieć.. ;D
    Plecak z gratami.

www.krzyzoszczak.pl

Domyślnie

Racja Ja poszukam jakiegos niesomowicie dobrego i drogiego kursu i wtedy wbije sobie do glowy, ze to ja sie znam aaaa i jeszcze kupie d800 + N70-200 W sumie to fotograf robi zdjecia a nie aparat, ale czemu te najlepsze zdjecia nie sa robione nokia 2MP.. Tylko skad ja wezme pieniadze.... Koledzy pomozecie??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pavlov91 Zobacz posta
    Ja coraz bardziej się przekonuje że nie warto nic wrzucać na fora. Mi się ma podobać a i tak nawet jakby zdjęcia wrzucał nieżyjący Avedon to by mu ktoś wytknął że lekko mu się aparat przekrzywił i że ściął łokieć.. ;D
    No pewnie, że nie warto! Skoro tobie się podobają, to po co nimi męczyć innych i jeszcze się narażać na czytanie niepochlebnych opinii? Oglądaj sobie w zaciszu i tyle! Ja, gdybym napisał jakąś powieść, to na pewno bym nikomu nie pokazał, bo a nuż się nie spodoba. Bez sensu, mi sprawiło pisanie frajdę, mnie się ją dobrze czyta. Świat jest okrutny, pełen zazdrośników i ludzi niewrażliwych na moje wartości.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Dla Waszej informacji. jeżeli w wątku jest "zła" dyskusja, a w jej wyniku sypią się kary regulaminowe, to zostawiamy posty na dzień - dwa, żeby było widać za co kto dostał. Później te posty na ogół znikają.
    Wątek wyczyszczony i proszę komentować wyłącznie zdjęcie.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Dla Waszej informacji. jeżeli w wątku jest "zła" dyskusja, a w jej wyniku sypią się kary regulaminowe, to zostawiamy posty na dzień - dwa, żeby było widać za co kto dostał. Później te posty na ogół znikają.
    Wątek wyczyszczony i proszę komentować wyłącznie zdjęcie.
    Fajnie zatem byłoby zrobić taką grafikę, jak na przykład sędzia piłkarski wręcza zółty lub czerwony kartonik. I nazwisko delikwenta na koszulce zawodnika. Wrzucić w wątek i wówczas widać tę moderatorską reakcję w ogóle, rozładowujemy napięcie i wprowadzamy element rozrywkowy i edukacyjny w jednym.
    No dobra - nie musi być na koszulce - może być gdzieś tekstem obok...
    No dobra - żarcik, już nie karajcie...
    Aaaaaa...
    Znowu kartka?
    Za co...

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Karteczka jest widoczna w poście w prawym dolnym rogu... dopóki post wisi.
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Jak zakladalem ten temat to nie spodziewalem sie, ze bedzie dluzej niz 2 dni na pierwszej stronie Szkoda tylko ze zdjecie mojej dziewczyny kojarzy sie z ostra dyskusja, a nie z zachwytem No ale moze kiedys w przyszlosci moje wypociny "tutaj" beda kilka dni na pierwszej stronie z innych powodow... w czerwcu kupuje sigme 70-200 2.8 OS. jak podepne pod moje d90 to "nie bedzie to tamto"

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Dziewczyną możemy się zachwycać bo...sam wiesz dlaczego , ale zdjęciu do zachwytów daleko
    Pomyśl o N85/1,8, jest sporo tańszy, a do portretu jest super.

Domyślnie

Ale moze taki 70-200 bedzie bardziej uniwersalny..? i ptaszka sie ustrzeli i "portreta sie machnie"

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów