Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Domyślnie

Ale nie dałeś odpowiedzi co miałeś przy uchu
    no i te 899 wiadomości w skrzynce nieodebranych...
    Troszkę za dużo czasu zajeło początkowe ględzenie marketingowe tej pani.

Ps. W którym wątku dokładnie, można zadać dodatkowe pytania?
    Camera Obscura, DX, FX, XXX

Domyślnie

O Color Checker było mało, ja generalnie dla tego ustrojstwa słuchałem wykładu Marcina. Kiedyś chciałem to kupić, ale może w D800 będzie łatwiej z kolorkami niż w D700 i nie będzie trzeba
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Mi się podobało, aczkolwiek niekiedy to taka czarna magia dla mnie Może tylko moment, gdy Kolega Czornyj uświadomił mi, że będę musiał wydać na monitor przynajmniej 1600 pln, nie był "fajny:
    ogólnie DUŻY PLUS i przynajmniej wiem, jak nasz główny "Złotousty" z forum wygląda i brzmi

Domyślnie

Oczywiście mój wierny spektrofotometr, i1 Pro. To taki mały dowcip, wygląda wypisz-wymaluj jak słuchawka, a ponieważ kazali mi zrobić zdjęcie swojej niewyjściowej facjaty, to dla jaj włożyłem sobie spektrofotometr w ucho

Pani Małgosia jest przesympatyczną osobą, posiadającą intrygującą zdolność prowadzenia zaangażowanej rozmowy w czterech językach równocześnie - mimo wszystko musi jednak dokonać króciutkiego wprowadzenia, a naprawdę trudno w trzech słowach opowiedzieć o wszechpotężnym X-Rite. Obiektywnie rzecz biorąc to ja ględziłem dłużej niż ustawa przewidywała

Myślę, że do celów ew. dyskusji ujdzie podforum "Reprodukcja zdjęć", ew. wątek o monitorach...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    O Color Checker było mało, ja generalnie dla tego ustrojstwa słuchałem wykładu Marcina. Kiedyś chciałem to kupić, ale może w D800 będzie łatwiej z kolorkami niż w D700 i nie będzie trzeba
    Szczerze mówiąc, to po prostu się nie wyrobiłem - prowadzę zwykle szkolenia po 4-8h, więc tutaj tylko pospiesznie liznąłem temat.

D800 separuje jeszcze mocniej niż D700, z kolorami w trudnym świetle może być jeszcze gorzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    .Myślę, że do celów ew. dyskusji ujdzie podforum "Reprodukcja zdjęć", ew. wątek o monitorach...
    Rzuć linka, bo ja nie wiem o jakim forum mówisz . O naszym?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Czornyj, od dziś masz u mnie ksywkę: "Prawdaaa"

Webinarium uważam za pożyteczne i pouczające.
    Pozdrawiam barwnego Profesora

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Rzuć linka, bo ja nie wiem o jakim forum mówisz . O naszym?
    W dziale "Foto-technika" jest mocno przyczajone podforum "Reprodukcja zdjęć"

Domyślnie

A, czyli u nas. Znam

Domyślnie

fajnie webinarium szkoda tylko, ze musiales tak pedzic by sie zmiescic w czasie - webinarium z pol godziny dluzej powinno trwac jak nic

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów