A to co jest prawdziwym problemem, to to że chyba żadna ze stron nie ma ochoty pójść najakiekolwiek ustępstwa i się dogadać. Ma być po mojemu i koniec, albo zabieram zabawki i się wynoszę, jak dzieciaki w podstawowce![]()
Szukaj
A to co jest prawdziwym problemem, to to że chyba żadna ze stron nie ma ochoty pójść najakiekolwiek ustępstwa i się dogadać. Ma być po mojemu i koniec, albo zabieram zabawki i się wynoszę, jak dzieciaki w podstawowce![]()
Völkchlor
osz fak ale siara z tego wyszla - szkoda, ze taki absurdalny incydent bedzie zupelnie niepotrzebnie kojarzony z AO1
Rozumiem, ze licytujacy sa zainteresowani tym kto przebija ich oferte, ale w tym konkretnym przypadku (akcja na poczet zasilenia forum) pokazuje to tylko malostkowosc tych ze. Ja kupujac na ebayu tez nie wiem kto mnie przebija /nick nie jest tozsamoscia/ ale jesli mi zalezy licytuje dalej lub sie wycofuje i nie robie z tego wielkiego halo i nie kaze sie ujawniac. Szkoda!
sielski swiat AO zderzyl sie z forumowa rzeczywistoscia
Road to Manila
Głupio wyszło.
Od dzisiaj nie wytykam nosa poza AO.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Ale tu nie chodzi o to czy poręczył czy nie poręczył tylko o co innego. Pisałem o co.
Pomijam oczywiscie post Rycerza o czym już wczesniej pisałem.
----------
Poza tym kurcze nie piszcie wyszło jak zwykle. Ja tam nie widzę niczyjej złej woli czy zlosliwego działania i prób storpedowania akcji przez kogokolwiek. Wg mnie wszyscy zainteresowani działali w dobrej wierze. Pisanie w ten sposób jest krzywdzące dla uczestników licytacji.
Paradoksalnie "wyszło jak wyszło" bo zamiast sprobować na spokojnie dojść do jakiegoś porozumienia wszyscy postawili pióra i grzebienie. Aukcja nagle zostala zamknięta koniec dyskusji. Jedynie Bartos coś zaproponował, ale bez echa.
Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 03-04-2012 o 17:06
Völkchlor
Ale to tylko o post rycerza wlasnie chodzi
Zreszta nie ma co marnowac czasu na glupoty
Juz wkrotce swiateczny nr aorty a w nim ktory cyc pelniejszy - afrykanski czy polski, lesne duchy w cieniu drapaczy chmur, solidna porcja piwa i wiele wiele innych...
Road to Manila
AOrta będzie opublikowana na forum czy fb only?
Skontaktuj się z nami