Close

Strona 132 z 138 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 311 do 1 320 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

A to co jest prawdziwym problemem, to to że chyba żadna ze stron nie ma ochoty pójść najakiekolwiek ustępstwa i się dogadać. Ma być po mojemu i koniec, albo zabieram zabawki i się wynoszę, jak dzieciaki w podstawowce
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    ...To chyba normalne w każdej formie rywalizacji...
    Nie Kuba. Konrad poręczył. Upraszczając został sprowadzony do poziomu gostka, który by się właśnie zalogował i tam licytując za kogoś przy okazji poręczał.

Domyślnie

osz fak ale siara z tego wyszla - szkoda, ze taki absurdalny incydent bedzie zupelnie niepotrzebnie kojarzony z AO1
    Rozumiem, ze licytujacy sa zainteresowani tym kto przebija ich oferte, ale w tym konkretnym przypadku (akcja na poczet zasilenia forum) pokazuje to tylko malostkowosc tych ze. Ja kupujac na ebayu tez nie wiem kto mnie przebija /nick nie jest tozsamoscia/ ale jesli mi zalezy licytuje dalej lub sie wycofuje i nie robie z tego wielkiego halo i nie kaze sie ujawniac. Szkoda!

Domyślnie

sielski swiat AO zderzyl sie z forumowa rzeczywistoscia
    Road to Manila

Domyślnie

Głupio wyszło.
    Od dzisiaj nie wytykam nosa poza AO.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Nie Kuba. Konrad poręczył. Upraszczając został sprowadzony do poziomu gostka, który by się właśnie zalogował i tam licytując za kogoś przy okazji poręczał.
    Ale tu nie chodzi o to czy poręczył czy nie poręczył tylko o co innego. Pisałem o co.
    Pomijam oczywiscie post Rycerza o czym już wczesniej pisałem.

----------

Poza tym kurcze nie piszcie wyszło jak zwykle. Ja tam nie widzę niczyjej złej woli czy zlosliwego działania i prób storpedowania akcji przez kogokolwiek. Wg mnie wszyscy zainteresowani działali w dobrej wierze. Pisanie w ten sposób jest krzywdzące dla uczestników licytacji.

Paradoksalnie "wyszło jak wyszło" bo zamiast sprobować na spokojnie dojść do jakiegoś porozumienia wszyscy postawili pióra i grzebienie. Aukcja nagle zostala zamknięta koniec dyskusji. Jedynie Bartos coś zaproponował, ale bez echa.
    Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 03-04-2012 o 17:06
    Völkchlor

Domyślnie

Ale to tylko o post rycerza wlasnie chodzi
    Zreszta nie ma co marnowac czasu na glupoty
    Juz wkrotce swiateczny nr aorty a w nim ktory cyc pelniejszy - afrykanski czy polski, lesne duchy w cieniu drapaczy chmur, solidna porcja piwa i wiele wiele innych...
    Road to Manila

Domyślnie

AOrta będzie opublikowana na forum czy fb only?
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Ale to tylko o post rycerza wlasnie chodzi
    No ten post to dla mnie jakiś kosmos.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    AOrta będzie opublikowana na forum czy fb only?
    licze ze jako PDF wszedzie gdzie sie da (vide: i tu i tu )

Strona 132 z 138 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów