Close

Strona 131 z 138 PierwszyPierwszy ... 3181121129130131132133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 301 do 1 310 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

No tak,ale ten spis to taka klasyczna fota sprzętu z allegro czyli na pełnej dziurze..

Daj po prostu screen z PDFa, ale chyba fajniej było by jako tekst normalnie, nicki oraz imie nazwisko. skoro drukarnia jest,.. to i autorzy by się przydali
    Völkchlor

conik
    Gość

Domyślnie

moge jeszcze taki duzy baner rozowy wydrukowac

Domyślnie

kurczę, że też wcześniej nie trafiłem na ten wątek :/ album naprawdę zacny i wyjątkowy, no cóż... może kolega Konrad kiedyś da przy kawie obejrzeć
    N D800, D750, 10.5/2.8G, 16-35/4.0VR, 20/1.8G, 24/1.4G, 35,50,85/1.8G, 60/2.8D, 70-200/2.8GVRII | S 35/1.4

conik
    Gość

Domyślnie

Czy jest ktoch chetny z AO komu moglbym przekazac licytowane albumy zeby zakonczyl temat aukcji?

Domyślnie

W jakim sensie?
    Völkchlor

conik
    Gość

Domyślnie

w sensie ze mam za duzo na glowie i nerwy mi niepotrzebnie puszczaja..ktos kto przejmie albumy i doprowadzi aukcje do konca

Domyślnie

a nie mozna tego przez jakis serwis aukcyjny pchnac i nie zawracac sobie du*py za przeproszeniem ?
    Linka wkleic na forum i kto zechce zabiduje i tyle, a jak kupi ktos z poza forum to jego zysk

conik
    Gość

Domyślnie

juz sprawa zalatwiona

Domyślnie

przyznam ze jak czyta sie takie wypowiedzi jak w watku aukcyjnym to w**** czlowieka bierze i odechciewa sie brac udzialu w czyms takim i firmowac to swoim nazwiskiem
    szkoda slow
    Road to Manila

Domyślnie

A ja się nie dziwię, akcja i inicjatywa wyszła z tego forum, dotyczy tego forum, biorą w niej udział osoby z forum i wcale się nie dziwię licytującym ze chcieli by zeby było tak nadal. Aukcja ma na celu nie tylko zebranie maksymalnej ilości kasy ale też być jakąś fajną akcją w ktorej uczestnicza użytkownicy. Nie patrzcie na to wyłącznie z perspektywy zysku na konto forum. Owszem to ważne i fajne, ale równie istotna jest chyba forma uzyskania tych pieniędzy czyli sama aukcja.

No i nie wydaje mi się by licytujacym chodziło o podejrzenie jakiegoś oszukaństwa (pomijając post Rycerza), tylko o to że chceli by wiedzieć z kim się licytują i tyle. To chyba normalne w każdej formie rywalizacji.

Myslę ze nalezy ustalić priorytety i sprawa się szybko wyjasni: maksymalny zysk czy fajna akcja z udziałem użytkowników. Przy czym warto pamiętać ze forum to nie serwer, ale korzystający z niego ludzie. Wiadomo ze im wiecej kasy tym lepiej. Wydaje mi się osobiscie, ze jednak lepsza była by fajna aukcja w swietnym klimacie i mniejsza kwota koncowa, jak takie kwasy kosztem niebotycznych sum - bo to się przekłada na atmosferę panująca na forum. No ale to tylko moje zdanie
    Völkchlor

Strona 131 z 138 PierwszyPierwszy ... 3181121129130131132133 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów