Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    przelecialem kompa tym pierwszym programem - cos tam znalazl i usunal. Ale ciagle nie da sie uruchomic firewall'a i aktualizacji systemu: wyskakuje okienko - nie mozna sprawdzic aktualizacji windows, poniewaz usluga nie jest uruchomiona. Uruchom komputer ponownie (tlumaczone z eng, w polskiej wersji moze byc ciut inaczej)

nie musze dodawac, ze takiej uslugi nie znalazlem w zakladce uslugi programu (?) msconfig
    Jak chcesz odpalić usługi z 'Uruchom' to wpisujesz services.msc nie msconfig.

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    pomoglo! wczesniej skanowalem calego kompa uzywajac Malwarebytes Anti-Malware i SpyBota - oba programy poznajdywaly jakies robaki/trojany.
    dodam, ze komp caly czas dzialal normalnie - zadnych zwisow, zamulen, restartow. Czasami tylko w FF wyskakiwala mi strona, ze wygralem iPada 2
    Generalna zasada - łatki do systemu, firewall, antywirus, raz na miesiąc skan SpyBotem lub Malwarebytes. Co do firewalla i antywirusa, to polecam Comodo Internet Security, darmowe, nie wiem jak w zastosowaniach komercyjnych. Działa u mnie na laptopie elegancko, syfów brak. Jeśli chcesz już włazić na jakieś 'dziwne' strony, to zainstaluj sobie dodatek do Firefoxa 'NoScript'.
    D200 plus graty...

Domyślnie

Przy tej okazji wspomnę o mniej znanym programie SuperAntiSpyware (http://www.superantispyware.com/). Był on kiedyś lekarstwem na wiele dolegliwości laptopa brata, podczas gdy inne popularne i bardziej znane sobie nie radziły. Nie wiem jak wygląda i działa aktualna wersja, ale może komuś coś ułatwi.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Przy tej okazji wspomnę o mniej znanym programie SuperAntiSpyware ...
    Dobrze jest też mieć kontrolę nad uruchamianymi procesami w komputerze, a do tego wręcz niezastąpiony jest Scotty, czyli WinPatrol.

Gorąco polecam.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów