Ja tam na temat kolorków się nie wypowiem bo siedzę teraz na cienkim lapkuale widoczek ciekawy zapodałeś.
Szukaj
Ja tam na temat kolorków się nie wypowiem bo siedzę teraz na cienkim lapkuale widoczek ciekawy zapodałeś.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Super bez dwóch zdań. Skąd ustrzelone,jeśli można zapytać ?
Zdjęcie ma parę! Brawo!
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Czerwono, bo to bardzo wczesne, porankowe światło.
A jeżeli chodzi o wcześniejszą porę, to i owszem coś tam mam. W zasadzie jak już wcześniej pisałem, to od momentu pierwszych odznak światła na tatrzańskich szczytach minęło całe 15 minut.
Oczywiście, że można. To Pulsztyn.
Pozdrawiam.
Cóż Al, jakoś powiem szczerze, że przez myśl mi nawet nie przeszło, że ten jak go określiłeś "cudowny napis" może być przyczyną potęgowania dziwnych doznań u oglądających. Hmm..., pozostaje mi jedynie przeprosić. Myślałem, że jednak zdjęcie jest mimo wszystko tutaj na pierwszym miejscu.
Co do wersji wielkościowej, to każdy sam sobie wybierze na którą będzie chciał rzucić okiem. Jako, że to panorama jest zalinkowałem trochę większy rozmiar i ten wydaje mi się bardziej słuszny.
Miejsca znam i bardzo lubięco do kolorów to byłem tam wczoraj
i tam tak bywa rano!
Mnie się podoba bez pytań, no może poza znikającą droga![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Skontaktuj się z nami