... Tatry.
Szukaj
... Tatry.
Da sie? Da sie! bardzo ladny widoczek...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Widoczek zaiste zacny. Ale mam mieszane uczucia jesli chodzi o kolor nieba. Jakiś taki dziwny ten niebieski na niebie...
Przepraszam Pawle za moj skrot myslowy... Kiedys z kims mialem rozmowe na temat fotografii krajobrazowej w kraju ojczystym. Zostalo mi (w sumie nam; wyspiarzom) zarzucone, ze mieszkajac w Polsce nie da sie ustrzelic takiego krajobrazu jak np. w Szkocji lub Irlandii. Racja! Krajobrazy roznia sie diametralnie. Jesli ktos chce i sie postara, to i rowniez jemu uda sie zrobic wysmienita fotografie w kraju, jesli wiesz co mam na mysli. Wystarczy poszukac, poczekac na swiatlo i nacisnac spust migawki, czego powyzsze zdjecie jest wysmienitym przykladem!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Niebo rzeczywiście trochę takie "brudne", może temperaturki by nieco odjąć..? Coby jednak nie gadać widoczek mocno przedni jest, wykonanie klasa, dla mnie bardzo gitara.![]()
LED ZEPPELIN
Ja do koloru nic nie mam skoro tak byłoa widok przepiękny się przed Tobą rozpościerał
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Troszkę za czerwono w dole, wcześniejsza pora chyba byłaby wyjściem z sytuacji...?
NIKON
Skontaktuj się z nami