Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie

Da sie? Da sie! bardzo ladny widoczek...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Widoczek zaiste zacny. Ale mam mieszane uczucia jesli chodzi o kolor nieba. Jakiś taki dziwny ten niebieski na niebie...

Domyślnie

Przepraszam Pawle za moj skrot myslowy... Kiedys z kims mialem rozmowe na temat fotografii krajobrazowej w kraju ojczystym. Zostalo mi (w sumie nam; wyspiarzom) zarzucone, ze mieszkajac w Polsce nie da sie ustrzelic takiego krajobrazu jak np. w Szkocji lub Irlandii. Racja! Krajobrazy roznia sie diametralnie. Jesli ktos chce i sie postara, to i rowniez jemu uda sie zrobic wysmienita fotografie w kraju, jesli wiesz co mam na mysli. Wystarczy poszukac, poczekac na swiatlo i nacisnac spust migawki, czego powyzsze zdjecie jest wysmienitym przykladem!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Widoczek zaiste zacny. Ale mam mieszane uczucia jesli chodzi o kolor nieba. Jakiś taki dziwny ten niebieski na niebie...
    mam podobnie z tym niebem, poza tym jest na Twoim ( czyli wysokim ) poziomie. Pozdrawiam
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    ... Ale mam mieszane uczucia jesli chodzi o kolor nieba. Jakiś taki dziwny ten niebieski na niebie...
    Taki niewyraźny jest, brudny, prawda ? No jest faktycznie taki.
    Nie robiłem specjalnie pięknego błękitu, bo zdjęcie poczynione dokładnie 15 minut po wschodzie. Do tego długa ogniskowa i moje widzi mi się. Ale rozwiń Andrzeju bardziej kolorowe wizje, chętnie posłucham .

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Taki niewyraźny jest, brudny, prawda ? No jest faktycznie taki.
    Nie robiłem specjalnie pięknego błękitu, bo zdjęcie poczynione dokładnie 15 minut po wschodzie. Do tego długa ogniskowa i moje widzi mi się. Ale rozwiń Andrzeju bardziej kolorowe wizje, chętnie posłucham .
    No i wszystko jasne

A co do kolorowych wizji- nie mam żadnych- palę tylko LM, nic poza tym

Domyślnie

Niebo rzeczywiście trochę takie "brudne", może temperaturki by nieco odjąć..? Coby jednak nie gadać widoczek mocno przedni jest, wykonanie klasa, dla mnie bardzo gitara.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ja do koloru nic nie mam skoro tak było a widok przepiękny się przed Tobą rozpościerał
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Troszkę za czerwono w dole, wcześniejsza pora chyba byłaby wyjściem z sytuacji...?
    NIKON

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów