Close

Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 146

Domyślnie

Dobra, niech jeszcze ktoś zagłosuje, a powiem co i jak. Zasadniczo jakby nie było, to chodzi mi o to, żeby pokazać, że tak na prawdę to w wielu przypadkach fotek się nie odróżni. Oczywiście nie jest to generalną zasadą, bo zależy to od obróbki i innych czynników (np. z 5D i D200 się łatwiej odróżni).

Domyślnie

"a mi wówczas aparat nie chce zdjęcia zrobić (chyba że ma ostrość na manualnym trybie )". Erie Proponuje to dodać do kolejnych wad D80!
    D80 + N50 1.8 + Nissin Di622
    www.zdjeciaslubne.za.pl; Drugie hobby http://www.zegarmistrzwroclaw.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mati_007 Zobacz posta
    "a mi wówczas aparat nie chce zdjęcia zrobić (chyba że ma ostrość na manualnym trybie )". Erie Proponuje to dodać do kolejnych wad D80!

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Dobra, niech jeszcze ktoś zagłosuje, a powiem co i jak. Zasadniczo jakby nie było, to chodzi mi o to, żeby pokazać, że tak na prawdę to w wielu przypadkach fotek się nie odróżni. Oczywiście nie jest to generalną zasadą, bo zależy to od obróbki i innych czynników (np. z 5D i D200 się łatwiej odróżni).
    geeralnie to w tej wielkości to ja wstawię zdjęcie z kompaktu 3mega i też nie odróżnisz
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

2 i 4 to nikon 1 i 3 to canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Wiecie co - żeby nie było tak smutno, to wrzucę kilka zdjęć. Niech to będzie takie porozumienie ponad podziałami. Dwa są zrobione z D80, dwa z 30D. Konia z rzędem temu, kto zgadnie co jest z czego.

Pozdrawiam,
    Zbyszek

Fajne porównanie . Fotki rzeczywiście trochę małe ale istotę rzeczy oddaje .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Koń z rzędem trafia do odbiorcy z Gliwic, Erie miał rację Dla pozostałych nagrody pocieszenia w postaci .... dekielków

A nieco dokładniej:
    1) 30D + Industar 50/2.8
    2) D80 + 18-70
    3) D80 + Sigma 30/14.
    4) 30D + Jupiter 85/2

Teraz żałuję, że nie dorzuciłem dla zmyłki zdjęć z Minolty
    Ostatnio edytowane przez Zbigniew ; 16-04-2007 o 21:06

Domyślnie

spóżniłem sie momencik, ale naprawdę chciałem napisać, że tak jak erie.
    1 i 4 mają czystsze kolory - canon
    2 i 3 naturalne - nikon.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

widzisz Zbyszku jednak sie da, a konia nie chcę bo nowy dywan mam i by mi napaskudził
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Ah... nie trafiłem No nic stajni nie mam więc koń też nie po drodze A dekielek chętnie przyjmę Erie gratuluje!!!

Domyślnie

Spoznionym...
    ale bym sie trzepnal z 3 i 4.
    Bo 2 - to niebo: to tylko D80 tak blekici.
    Ale obawialem sie ze 4 to tez nikon, bo czasem bywaly problemy z czerwonym kolorem
    D90, S3pro, X10, T17-50, T28-75, S30/1.4, S105m, S50-200, SB800 i inne klamoty

Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów