Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    BBa/Dublin

Domyślnie Klaudia - studio

Witam, moje drugie cykanie w studiu. Na razie 3 zdjęcia, czekam na jakieś opinie, wskazówki

Domyślnie

na jedynce w oczy rzucają się nogi, jakoś tak nieładnie wyszły....

Domyślnie

Jak dla mnie totalnego amatora studia to wszystko jest na nie
    Fatalne kadry-pozy modelki, światło jak by przypadkowe i brak obróbki (dziwne odcienie skóry itp.)
    Ale jak wspomniałem sam zaczynam zabawę z studiem więc może się mylę ale to są moje odczucia
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artman Zobacz posta
    na jedynce w oczy rzucają się nogi, jakoś tak nieładnie wyszły....
    Na 1 to najbardziej się podpis rzuca w oczy :P
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Bo ważne jest mieć duże widoczne logo - od razu jest się profi

Domyślnie

zdjęcia kiepsko, na jedynce lewa noga całkowicie sina, jakieś małe przebarwienia/siniaki. Dwójka troszkę lepiej ale dalej brzydko wyszły nogi. Nie wiem czy zdjęcia były obrabiane w jakimkolwiek programie graficznym, ale chyba nie...
    Ćwicz dalej, chociaż jak na drugie "cykanie" w studio powinno być lepiej

Domyślnie

Do autora wątku.
    Nie obraź się Kolego, lecz jedyne co jest akceptowalne w Twojej "twórczości" to znaczek graficzny(pomijając jego wielkość w stosunku do fotografii). Niestety dożyłem czasów w których zakup aparatu fotograficznego czyni człowieka "Profesjonalistą". Niestety Twoje prace wskazują na brak elementarnej wiedzy w zakresie fotografii. I żadne wskazówki doświadczonych fotografów nie są w stanie pomóc Ci w zrozumieniu podstaw. Proponuję na początek kilka dobrych, starych książek. Sam określiłeś swoją pracę jako "CYKANIE W STUDIU". Tym "cykaniem" zrobiłeś krzywdę sobie i modelce. Lepiej zabierz ją na spacer i zajmij się na początek krajobrazem.
    Przepraszam za bardzo negatywny komentarz, lecz mam nadzieję, że ten wątek jest z założenia "prowokacją".

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BBa/Dublin

Domyślnie

A wiec tak, logo dane po to aby zobaczyc jak wyglada, czy napisalem ze jestem profesjonalista? Bo wydaje mi sie ze ktos tutaj przedobrzyl. Skora jest dlatego sina, bo w studiu bylo wyjatkowo zimno. A dziewczynie bylo strasznie zimno. Przepraszam, ze bez polskich znakow. Pozdrawiam wszystkich i na przyszlosc bede uwazal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WALOD Zobacz posta
    Do autora wątku.
    Lekko mówiąc, przesadziłeś.
    Gdzie autor wątku nazwał się profi?
    Jakieś wielkie kompleksy masz.
    D700/D300s/D50

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BBa/Dublin

Domyślnie

Krzywdę sobie? Krzywdę modelce? Nie sądzę, jestem zadowolony z owej sesji, i nie zamierzam popadać w kompleksy. Człowiek uczy się całe życie. I wątpię, że w ogóle kogoś na tym forum można nazwać "profesjonalistą" - stwierdzenie to jest dla mnie bynajmniej śmieszne.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów