Szukaj
na jedynce w oczy rzucają się nogi, jakoś tak nieładnie wyszły....
Jak dla mnie totalnego amatora studia to wszystko jest na nie
Fatalne kadry-pozy modelki, światło jak by przypadkowe i brak obróbki (dziwne odcienie skóry itp.)
Ale jak wspomniałem sam zaczynam zabawę z studiem więc może się mylę ale to są moje odczucia![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
Bo ważne jest mieć duże widoczne logo - od razu jest się profi![]()
zdjęcia kiepsko, na jedynce lewa noga całkowicie sina, jakieś małe przebarwienia/siniaki. Dwójka troszkę lepiej ale dalej brzydko wyszły nogi. Nie wiem czy zdjęcia były obrabiane w jakimkolwiek programie graficznym, ale chyba nie...
Ćwicz dalej, chociaż jak na drugie "cykanie" w studio powinno być lepiej![]()
Do autora wątku.
Nie obraź się Kolego, lecz jedyne co jest akceptowalne w Twojej "twórczości" to znaczek graficzny(pomijając jego wielkość w stosunku do fotografii). Niestety dożyłem czasów w których zakup aparatu fotograficznego czyni człowieka "Profesjonalistą". Niestety Twoje prace wskazują na brak elementarnej wiedzy w zakresie fotografii. I żadne wskazówki doświadczonych fotografów nie są w stanie pomóc Ci w zrozumieniu podstaw. Proponuję na początek kilka dobrych, starych książek. Sam określiłeś swoją pracę jako "CYKANIE W STUDIU". Tym "cykaniem" zrobiłeś krzywdę sobie i modelce. Lepiej zabierz ją na spacer i zajmij się na początek krajobrazem.
Przepraszam za bardzo negatywny komentarz, lecz mam nadzieję, że ten wątek jest z założenia "prowokacją".
A wiec tak, logo dane po to aby zobaczyc jak wyglada, czy napisalem ze jestem profesjonalista? Bo wydaje mi sie ze ktos tutaj przedobrzyl. Skora jest dlatego sina, bo w studiu bylo wyjatkowo zimno. A dziewczynie bylo strasznie zimno. Przepraszam, ze bez polskich znakow. Pozdrawiam wszystkich i na przyszlosc bede uwazal.
Krzywdę sobie? Krzywdę modelce? Nie sądzę, jestem zadowolony z owej sesji, i nie zamierzam popadać w kompleksy. Człowiek uczy się całe życie. I wątpię, że w ogóle kogoś na tym forum można nazwać "profesjonalistą" - stwierdzenie to jest dla mnie bynajmniej śmieszne.
Skontaktuj się z nami