Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Dzieje się coś bardzo brzydkiego na jej nogach , takie czerwone zafarby plamkowate, kolor leży. Zasadniczo to mam wrażenie, że jakimś kolorwem świecone było bo ostatnie zdjęcie ma babka na policzku takie jakieś ..hym.. fioletowo ciepłe zafarby z jej prawej strony. Jeżeli miałbym się bawić w szkołę to bym postawił jedynkę niestety.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

z 3 zdjęć najbardziej podchodzi mi nr 1 ale niestety nogi tak jak poprzednicy no i tło rozłożone na ziemi jest brudne mogłeś trochę w ps je wyczyścić
    Co do samego logo to nie wiem o co się tak go ludzie czepiają ? Każdy ma prawo dać swoje logo i powinien bo potem widzimy zapożyczone zdjęcia. tyle
    xD

Domyślnie

Sorry ale nic mi nie podoba się. Pozy modelki, światło w tym kontekście przeszkadza mi wielkie logo PHOTOGRAPHY, ale nie pisałbym o tym lecz za brak znajomości znaczenia słowa "bynajmniej" muszę to skomentować.
    D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Super siniak a kolorowa skora tez przednia..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BsK1 Zobacz posta
    I wątpię, że w ogóle kogoś na tym forum można nazwać "profesjonalistą" - stwierdzenie to jest dla mnie bynajmniej śmieszne.
    teraz to pojechałeś...

Domyślnie

BsK1 po pierwsze fajnie, że próbujesz pracy w studiu Próbuj, testuj światło, zmieniaj je, szukaj swojego stylu To się ceni Ciężka praca popłaca Ciekaw jestem jak wyglądały pierwsze prace ze studia osób krytykujących tutaj. Żeby ich bardziej rozzłościć dodaj następnym razem duży znak wodny może wtedy będą się bardziej czepiać znaczków, a nie dawać rady odnośnie zdjęć.

Teraz takie moje rady. Nogi modelki wyszły strasznie mówiąc kolokwialnie duże, za duże. Piszą, że nogi sine, przebarwienia, ale nikt nie napisze czym jest to. Zauważ, że twarz ma przyjemny, normalny kolor natomiast nogi mają inną barwę. Jest to spowodowane zbyt małą ilością światła w tej partii ciała(niedoświetlenie) następnym razem doświetl nogi, a zniknie siność, siniaki będą mniej widoczne.

Domyślnie

Oj, kilku profesjonalistów tu jest

Pierwsze sesje w studio to czas na poznanie sprzętu, popróbowanie jak działają różne nasadki etc. Nikt pewnie nie przyniósł świetnych fot z pierwszego błyskania

Polecam "Modelowanie Światłem" Allison Earnest .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzychun Zobacz posta
    Pierwsze sesje w studio to czas na poznanie sprzętu, popróbowanie jak działają różne nasadki etc. Nikt pewnie nie przyniósł świetnych fot z pierwszego błyskania
    Ja przyniosłem!

Leżały na stoliku w studio...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów