Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Świetne foty, a bonus...brak słów! rewelacja!
Bardzo fajnie. Jak juz zaowazyli prawie wszyscy bonus naj naj ale reszta tez niczego sobie. Wiem co mowie bo ostatnio tez robilem taka sesje i powiem ze troche przeroslo to moje oczekiwania. Nie jest to latwa sprawa. Na szczescie poinformowalem rodziciw ze maja zarezerwowac z 5 godzin a do tego maluch mial bardzo lekki sen wiec ukladanie go na czym kolwiek zajmowalo... duuuuuuuuuzo czasu. Maly strasznie sie wiercil pomimo nakarmienia tuz przed itp.
Co do pomyslu z czapka to faktycznie jest to juz temat oklepany nie mniej jednak ciagle pozadany przez mamusie i tatusiow wiec nie widze powodu dla ktorego nie mielibysmy go powielac. Nie kazdy rodzic oczekuje swierzego, artystycznego podejscia do tematu.
Gratuluje i pozdrawiam
2 mnie rozstrzelałeś... Świetne.
Ogół na tak
Spora różnica w kolorze czapy na 1 i 2. Dwójka tez nieco dziwna przez perspektywę pompona, dominuje w odbiorze.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
pewnie to dziwnie zabrzmi, ale Konradzie to są najlepsze zdjęcia jakie zrobiłeś EVER!
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Ooo żesz
Może przerzuć się na dzieciaczki
Mega sesja![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A to psikus
rewelacyjny bonus
Skontaktuj się z nami