Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Maximilian by [ Hanibal ]

Witam serdecznie...

ostatnio zmierzyłem sie z fotografia noworodków. Ciezko musze przyznac..
    Max ma 21 dni

wyniki pracy:

1.

2.

3.

4.

5.

6. Tarzan

bonus
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 31-01-2012 o 10:26 Powód: ort. "noworotków"
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

ostatnie superowe !!
    Co do pozostałych nie wiem czy nie za wcześnie takie fotki powstały - jak dla mnie fotki dzieciaków to nie na śpiąco, a usmiechnięte i z wielkimi oczkami
    No ale ja mam stosunek do dzieci jak gargamel do smerfów - więc się komentarzem nie przejmuj

Domyślnie

Jak na takie małe dzieci to wybrnąłeś z tematu dobrze. Moim zdaniem to znacznie trudniejsze wyzwanie niż dzieciaki 6 czy 12 miesięcy. Dobre pomysły z czapką ale najlepszy z małpą

Domyślnie

Dla mnie bonus jest świetny. Pozostałe to pomysły powielone z niezliczonych pocztówek...

Domyślnie

Bardzo przyjemny set, dla mnie 3 ma w sobie to coś
    D700 | S15-30mm f/3.5-4.5 | N50 f/1.4D | N105VR | N70-300VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Dla mnie bonus jest świetny. Pozostałe to pomysły powielone z niezliczonych pocztówek...
    wiesz.. zgodze sie z toba ale jesli klient wymaga pokazuje i mowi takie chce to robisz organizujesz gadgety i działasz...
    wiesz jak to jest klient nasz pan... a mamie i tacie to zawsze sie bedzie podobalo. ja nie jestem artysta tylko rzemielsnikiem

Stock.. ja tez mam tak wiesz z daleka i nie moje
    a juz niedlugo bedzie dziecko 5 dniowe to dobpiero bedzie zabawa
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

dobre jak zawsze tylko przyznaj się czym ostatnie robione

Domyślnie

Podzielam Wasze opinie. 3 i bonus najlepsze, aczkolwiek cały set jest świetny.

Domyślnie

Wszystkie na 85 1.4? G czy D?
    Zadowolony jestes z tego słoika? Do takich portretów w sumie nic lepszego nie znajdę nie? Bo z 135 f2 DC się wyleczyłem (problemy z BF/FF w 99% egzemplarzy).
    Jak np na 2 i 3 w postprocesie uzyskujesz taki czysty, niewinny, wręcz "anielski" odcień skóry?
    FX User

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    wiesz.. zgodze sie z toba ale jesli klient wymaga pokazuje i mowi takie chce to robisz organizujesz gadgety i działasz...
    wiesz jak to jest klient nasz pan... a mamie i tacie to zawsze sie bedzie podobalo. ja nie jestem artysta tylko rzemielsnikiem

Stock.. ja tez mam tak wiesz z daleka i nie moje
    a juz niedlugo bedzie dziecko 5 dniowe to dobpiero bedzie zabawa
    sam chciales 5dniowe :P zawsze mozemy poczekac tydzien ale moze jak Mamie powiemy zeby wieczor wczesniej napila sie whiskey to bedzie spokojnie spalo cala sesje nawet nie zauwazy

a co do rzemieslnictwa... ja tam wole rzemieslnicze fotki niz artystyczne i udziwniane niepotrzebnie...
    dla mnie te z czapka fajowe, a przy malpie tylko tlo mi nieco przeszkadza, ale sterylne tez nie musza byc przeciez, bokeh czesciowo sprawe zalatwia

pozdrawia
    zgAGA

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów