Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulek39 Zobacz posta
    Wszystkie na 85 1.4? G czy D?
    Zadowolony jestes z tego słoika? Do takich portretów w sumie nic lepszego nie znajdę nie? Bo z 135 f2 DC się wyleczyłem (problemy z BF/FF w 99% egzemplarzy).
    Jak np na 2 i 3 w postprocesie uzyskujesz taki czysty, niewinny, wręcz "anielski" odcień skóry?
    85 1,8 tez daje rade, choc wydaje mi sie, ze nie zawsze ostrzy, ale to moze byc wina mojego ruchliwego 3latka + moich miernych umiejetnosci, aczkolwiek cenowo nie tak zle... mysle ze warte tych pieniedzy...

Domyślnie

to ja sie odniose do zdjec a nie do puszki ktora było kłapane
    1. ok
    2. prawie - ale lewa rączka malucha ta pod brodą jest sina
    3, 4 za bardzo dzieciaczek swieci - dla mnie za jasno
    5,6 - fajne - tak po prostu bez zbednego czepialstwa
    7. chyba najlepsze z tego setu

Domyślnie

Ładnie sobie poradziłeś jak na pierwszy raz Dwójka najsłabsza,za dużo dołu jest i wymięty kocyk,reszta całkiem,całkiem.Bonus świetny
    I am a Nikon girl

Domyślnie

bardzo, bardzo mi się podoba kontrast na 3. Świetny, naprawdę.
    Pozostałe fotki tez niczego sobie. Oddajesz delikatność, i kruchość Małej Istotki
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Bonus bardzo dobry ale mnie najbardziej przypadła 1 i 3 w tej kolejności. Ładne bardzo

Domyślnie

dziekuje pieknie.
    ja rowniez jestem zadowolony w sumie to pierwszy raz z takim malenstwem... ja ni emam dzieci i nie umiem si enimi obsługiwac.. a tu trzeba bylo .. wiec odrazu na głęboka wode.

ale podoba mi sie praca
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

to tym lepiej, że to nie rutyna. Czy ten bonus to z analoga ?

Domyślnie

Całkiem nieźle. Co do powielania to bądźmy szczerzy - rodzice oglądają różne zdjęcia na necie i chcą żeby ich malec miał podobne zdjęcia. Zresztą co tak naprawdę innego można zrobić z takim maluchem bo model to raczej z niego mało elastyczny Może jak dorośnie. Wszystko zamyka się więc do coraz to śmieszniejszych czapeczek, koszyczków itd.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    wiesz.. zgodze sie z toba ale jesli klient wymaga pokazuje i mowi takie chce to robisz organizujesz gadgety i działasz...
    wiesz jak to jest klient nasz pan... a mamie i tacie to zawsze sie bedzie podobalo. ja nie jestem artysta tylko rzemielsnikiem
    Ok. Nie napisałeś, że to rzemieślnicza robota Teraz rozumiem

Domyślnie

bonus naprawdę rewelacyjny
    D7200, TOKINA 11-16 i takie tam..

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów