Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 68 z 68

Wątek: Mydełko D200

Domyślnie

Ps. To taki typowy standardzik z zestawu D200+nikkor 12-24...
    Można sporoooooooo lepiej, zdjęcie z dzisiaj… tak pod wpływem chwili… 12mm F8…, gdyby było robione na 24/f4/f5,6 to ostrość była by…
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

Ja tam wiem swoje.
    http://momentcorp.com/review/tam200-400.html

Grzegorz
    NX11

Domyślnie mydło

Zmieniłem w zeszłym tygodniu starą poczciwą bańkę LG na lcd EIZO. Wszystkie zdjęcia teraz wydają mi się za ostre. To tak trochę żartem aby "zejść" z D200. Po ostatnich targach w "Lesie VEGAS" można się uspokoić i wreszcie zająć się tylko zdjęciami a nie nerwówką czy ktoś wypuścił coś lepszego etc. I NIE MA D300, 400, 500 oraz CANONA D4, 3, 2 itd. Uff !!!!!!!!!!!.

Piotr.

Domyślnie Nikon D200 super obraz i koniec mitów!

Osoby które wypisują teksty typu "mydełko D200", "szumki", "mierne przejscia tonalne na RAW" sorki ale może zdjęć nie potrafią robić a potem ich wywoływać? Bo jeśli przez pół roku męczą się psychicznie a tu tylko pończoszka???? Panie
    i panowie D200 też mam od pół roku i jak NEF obrabiam w NC to mam żyletę. A jak chcę mieć z D200 " super negatyw" to róbię HDR. Wcześniej F80 i negatyw i to są super foty. Z D200 uzyskuję normalnie format 50 na 70 - fota ostra, dynamiczne przejścia tonalne a plastyka zależy tylko od obiektywu . Jestem studentem sztuki operatorskiej i po 11 godzin dziennie analizuję obraz z autorami zdjęć filmowych, fotografikami reżyserami a wierzcie mi że to "negatywowi wyjadacze". Więc jak czytam te bzdury na temat tragicznego obrazu i trudnej obsługi a ostatnio FATALNEGO WYKONANIA to "powieki opadają"! No ale może się nie znam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rofitv Zobacz posta
    Osoby które wypisują ......
    Jeszcze do Cafe to przekopiuj i do Sprzedam
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rofitv Zobacz posta
    Osoby które wypisują [.....]
    A ile razy Ty te modlitwy będziesz powtarzał ?
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A ile razy Ty te modlitwy będziesz powtarzał ?
    Tyle razy do momentu kiedy tego nie zrozumiesz

Osoby które wypisują teksty typu "mydełko D200", "szumki", "mierne przejscia tonalne na RAW" sorki ale może zdjęć nie potrafią robić a potem ich wywoływać? Bo jeśli przez pół roku męczą się psychicznie a tu tylko pończoszka???? Panie
    i panowie D200 też mam od pół roku i jak NEF obrabiam w NC to mam żyletę. A jak chcę mieć z D200 " super negatyw" to róbię HDR. Wcześniej F80 i negatyw i to są super foty. Z D200 uzyskuję normalnie format 50 na 70 - fota ostra, dynamiczne przejścia tonalne a plastyka zależy tylko od obiektywu . Jestem studentem sztuki operatorskiej i po 11 godzin dziennie analizuję obraz z autorami zdjęć filmowych, fotografikami reżyserami a wierzcie mi że to "negatywowi wyjadacze". Więc jak czytam te bzdury na temat tragicznego obrazu i trudnej obsługi a ostatnio FATALNEGO WYKONANIA to "powieki opadają"! No ale może się nie znam...

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Wystarczy juz.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów