Close

Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 142

Domyślnie

Jest gwarancja, u sprzedawcy. Albo u sprzedawcy z Chin, i lampa jest tańsza, albo u sprzedawcy z Twojego kraju (i gwarancja kosztuje Cię +50% ceny lampy, jak widziałem na allegro). W każdym przypadku płacisz za dostarczenie lampy do sprzedawcy.

Domyślnie

Paypal ma przelicznik taki jak polskie banki więc jest praktycznie bezpłatny.
    Odesłanie lampy to koszt ok 13-17zł.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Ja kupiłem 4 lampki rok temu i śmigają aż miło Potargowałem się ze sprzedawcą że kupuje 4 sztuki to dorzucił po stofenie do każdej Ogólnie obsługa na najwyższym poziomie.
    Nic i Panasonic G3

Micro Four Thirds - moje doświadczenia z Micro 4/3

Oszczędny w słowach Awatar kaba
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chawison.pl Zobacz posta
    ... więc płacimy dużo więcej złotówek za dolary które kupujemy w paypalu ...
    3-4 groszse na dolarze, to chyba nie tak dużo więcej ? Przy darmowej przesyłce można to przeboleć

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

co to znaczy "powiązać kartę z pay pal"? Kurcze, kredytową mam tylko na korony norweskie (a tych u studenta niezbyt dużo), polskiej nie posiadam...jeszcze jakieś inne opcje z wpłatą? Jak zamówię do końca stycznia, to dojdzie na początku marca do Pl? pytam, bo czytałem, że ponoć teraz w Chinach wolne mają, ze względu na obchody Nowego Roku. Poza tym, nie wiem z czego to wynika, ale jeden sprzedawca dostarcza do Polski lampy w 20 dni, a rf-603 w 30...
    Ostatnio edytowane przez foto4deg ; 30-01-2012 o 02:43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    co to znaczy "powiązać kartę z pay pal"? Kurcze, kredytową mam tylko na korony norweskie (a tych u studenta niezbyt dużo), polskiej nie posiadam...jeszcze jakieś inne opcje z wpłatą?
    PayPal jest międzynarodowy (i nie rdzennie Polski) więc z Norweską kartą też powinno zadziałać.
    Nikon D90, 18-105, 35, 70-300, SB-900, kilka manualnych szkieł, mieszek, pierścienie pośrednie i statyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adam.dorozinski Zobacz posta
    560 jest do Twoich zastosowań jakieś osiem milionów razy lepsza
    Lampa doszła, jestem z niej zadowolony jako dodatkowa lampa, odpalana RF-603. Dzięki. Pozdrawiam!

Domyślnie

Panowie czy ja dobrze widze na ebayu yn560 jest tansza niz yn460 ??
    .

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Gdzie?

Domyślnie

Dobra, moj blad, cos mi ten ebay nie sortuje poprawnie wedlug ceny.
    .

Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów