W mega-pixelu nie ma? Aż dziwne
Jeżeli nie potrzebujesz ich na JUŻ to napisz do sklepu. Sprowadzą Ci bez problemu.
Szukaj
W mega-pixelu nie ma? Aż dziwne
Jeżeli nie potrzebujesz ich na JUŻ to napisz do sklepu. Sprowadzą Ci bez problemu.
D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |
W sytuacji kiedy nie wiadomo za dużo o szybkim przypływie lamp YM560
a co z tą lampą Di622 w porównaniu do YN560? poza ceną około 70 zł na niekorzyść nissin, i niestety w niej zoom ustawia się automatycznie tylko.
P.S Niestety nie mogę już edytować postu poprzedniego.
Problem z dostępnością lampek może być spowodowany tym, że YN wprowadza metalowe stopki, a raczej coś w rodzaju metalowej obudowy stopki.
(źródło)
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Dobre info adolfik9501. W takim razie myślę, że warto się wstrzymać....
Jeszcze dodatkowe zmiany:
OrazThe newer one has a metal hotshoe foot, as well as a "QC02 Passed" sticker on the battery compartment door. Other changes include a higher pitched zoom head sound, and the beep sound is a bit quieter.
According to a UK distributor, many common faults have now been fixed and the YN560s should be less vulnerable to failure of the zoom mechanism and random malfunctions. You know yours is a later model if
a) it has a metal foot, and
b) its serial number is YN12840000 or later
Ostatnio edytowane przez MikeM ; 11-01-2011 o 00:55
D90+grip, D50+grip, SB-600, SB-900, S17-50 HSM OS f/2,8, S70-200 f/2.8 HSM, Fish Samyang 8 f/3,5 + plecak gratów
Dotarły do mnie 560-tki
Tylko czy ktoś mi oże powiedzieć po diabla te podwójne ustawianie mocy klawiszami GÓRA i DÓŁ oral PRAWO i LEWO. Nie jetem za bardzo angielsko języczny, a tylko taką instrukcję posiadam.
Skontaktuj się z nami