Close

Strona 17 z 19 PierwszyPierwszy ... 71516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 181

Domyślnie

...nie ma! Ja używałem nawet 16GB
    NIKON forever

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Podobnie jak bradley.

Domyślnie

używałem 16Gb Lexara, 16 Sandiska i wielu ósemek i ani razu zwiechy nie było.

warto dopłacić do lepszej karty (ULTRA 8Gb mająca 30Mb/s kosztuje 80zł więc żaden wydatek) sama prędkość odczytu zdjęć jest widoczna i to sporo. Co do zapisu też jest różnica miedzy starymi Ultrami które miały 15Mb/s a nowymi które mają dwa razy więcej nawet na takim czołgu jak s5 jest widoczna

Poza tym samo zgrywanie na kompa jest zauważalna różnica

Domyślnie

A co powiecie na Pretec CF 8GB x233 na papierze wyniki całkiem całkiem

Domyślnie

Miałem taką ale 16Gb do s5tki. działało cudnie. Niestety dla d700 jest już za wolna bo mimo wszystko widać różnicę miedzy nią a Sandisk ULTRA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Miałem taką ale 16Gb do s5tki. działało cudnie. Niestety dla d700 jest już za wolna bo mimo wszystko widać różnicę miedzy nią a Sandisk ULTRA
    A podobno ma mieć do 35 MB/s a Sandisk "tylko" 30 MB/s.

Domyślnie

ale Sandisk chodzi szybciej, szczególnie jeśli chodzi o podgląd zdjęć itp. Jak włączam podgląd na Sandisku to nie czekam, mam momentalnie. Jak włączam na Pretecu czekam 2-3s...

ale zapisuje nieźle

Domyślnie

Oj koledzy czytam wasze wypowiedzi bo sam zaczynam "pukać" głową o ścianę co zrobić. Foce D80 z kitem 18-135 już jakiś czas brakowało mi światła - wiec dokupiłem jeszcze sb700, ale wciąż brakuje tego "czegoś" i teraz pytanie czy iść w stronę lepszego szkła (docelowo lepszej puchy) z systemu Nikona, czy zastanowić się nad zmianą i drogą w stronę tak zachwalanego przez was fufu ? I drugie pytanko jakie szkło "uniwersalno-portretowe", portretowe polecali byście do d80 ? bardzo dziękuję
    Za sugestie podpowiedzi będę wdzięczny

Domyślnie

dominas 85: Nikkor 85mm f/1.4D IF Autofocus jest ekstra. Bardziej uniwersalne, ale w stronę tele to 80-200 f2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woogen Zobacz posta
    dominas 85: Nikkor 85mm f/1.4D IF Autofocus jest ekstra. Bardziej uniwersalne, ale w stronę tele to 80-200 f2.8
    troszke poza zakresem mojego budżetu na obecna chwile

Strona 17 z 19 PierwszyPierwszy ... 71516171819 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów