Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: grubodziob

Domyślnie

Jedynka IMO najciekawsza ale wszystkie są dobre.

Domyślnie

Bardzo dobre! Przede wszystkim jakość O jedynce już wspomniano, że za ciasna, z czym w pełni się zgadzam.
    Modela zazdroszczę, chyba pora założyć karmnik
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Wszystkie bardzo dobre, jakość i kolorek, ale jak mam wybierać to nr.3
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Super model i coraz lepiej wygląda obróbka, ale mam wrażenie, że na 1 nie do końca trafiłeś z ostrością, niby jest ok, ale głowa i oko już tak trochę...nie. lubię pomarudzić bo zazdroszczę Tobie, że masz możliwość pofocić Podobają mi się
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    zazdroszczę Tobie, że masz możliwość pofocić Podobają mi się
    bude na ptaki mam u siebie za domem, modele dopisuja tylko slonce hm... juz zapomnialem jak wyglada
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

No świetnie,.....Co,cóż,czym... zgrzeszyłem ...?..,że grubcie tak nierówno rozdzielone.?..na Podalsiu, ofc..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Masz Jacku szczęście, mnie ten gatunek dziwnie omija Zdjęcia dobre, może minimalne przepały ale ostrość i jakość jak na tak wysokie ISO przednia .
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

alez Ci pozował mimo braku słońca 2 b. pozytywna
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Dzisiaj i u mnie się pojawił tłumnie (1 szt.). Tylko nie chciał pozować, pewnie make-upu nie miał .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misiobudrysio Zobacz posta
    bude na ptaki mam u siebie za domem, modele dopisuja tylko slonce hm... juz zapomnialem jak wyglada
    Zazdroszczę wszystkim co mają "budę" przed domem. Ja to na ptaki muszę ruszać 4 litery znacznie dalej. Ot, uroki mieszkania w bloku
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów